Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cem Mete OKUR/YALOVA, (DHA)YALOVA´da silah ve uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik düzenlenen operasyonda 5 kişi gözaltına alındı. 

        İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, Narkotik Şube Müdürlüğü ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekipleri, Bağlarbaşı Mahallesi´ndeki bazı kişilerin uyuşturucu ve silah ticareti yaptığı ihbarını aldı. Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından perşembe günü mahallede bulunan birçok eve eş zamanlı operasyon düzenlendi. Evlerde yapılan aramalarda; ruhsatsız 3 tüfek, 1 kurusıkı tabanca, 26 kartuş, 38 mermi ele geçirildi. Evlerinde silah ve mermi ele geçirilen E.Y., T.İ., U.M. ve uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen Ş.K. ve E.C. gözaltına alındı.

        Şüphelilere, `genel güvenliğin tehlikeye düşürülmesi´ ve `uyuşturucu madde ticareti yapmak´ suçlarından idari yaptırım uygulandı.DHA-Güvenlik Türkiye-Yalova / Merkez Cem Mete OKUR

        2020-08-10 13:03:18

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler