Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA / GAZETE HABERTÜRK

        Bugün akşam saatlerinde Başak burcunda bir dolunay oluşacak. Dolunayla birlikte iş, hizmet ve sağlık alanlarımızda çok önemli sonuçlara ulaşabiliriz. Başlattığımız birtakım işlerin karşılığını bu dolunayla beraber alabiliriz. Bazı soyut işlerimizin somut karşılığını görebiliriz. Ya da ilişkilerimizde bunu deneyimlemek isteyebiliriz. “Ne kadar hayal kurduk? Şimdi elimizde ne var?”, bu dolunayda temamız bu olacak.

        KOÇ

        Bu dolunayda daha çok iş konularınıza odaklanacaksınız. Hizmet ettiğiniz konularda ve iş alanlarınızda bazı hassaslıklar ve sıkışıklıklar oluşabilir. Sağlığınıza çok dikkat etmeniz gerekecek.

        BOĞA

        Aşk hayatınız önem kazanabilir ya da aşk hayatınıza duygusal sebepler nedeniyle dikkat etmek durumunda kalabilirsiniz. Sosyal çevre ilişkilerinizi ve aşk hayatınızı iyi dengelemelisiniz.

        İKİZLER

        Dolunay sizin ev ve aile alanlarınızda gerçekleşiyor. Ailevi alanlarda, emlakla ilgili konularda duygusal kararlar gündeminizde olacak. Vaktinizi ailenize harcamak durumunda kalabilirsiniz.

        YENGEÇ

        Sizin ve yakın çevrenizin hayatında önemli olaylar oluşabilir. Kısa bir yolculuk, bazı planlarınızı altüst edebilir. Bir akrabanız için yapmanız gereken bir fedakârlık işlerinizi zorlaştırabilir.

        ASLAN

        Dolunay, para konularına dikkatinizi vermenizi sağlayacak. Birkaç gün boyunca para alacak-verecek dengenizde hassaslıklar yaşayabilirsiniz. Elinize beklediğiniz bir para geçebilir.

        BAŞAK

        Özel hayatınızla kişisel hayatınız arasında iyi denge kurmanız gerekebilir. Özellikle sağlığınıza çok dikkat etmeniz gerekecek. Bu dolunayda, önemli duygusal kararlara açık olmalısınız.

        TERAZİ

        Beklenmedik birtakım hassaslıklara ve gerginliklere hazır olmalısınız. Geçmiş konular karşınıza gelebilir. Hayatın kontrolü sizin elinizde olmayacak. Sakinliğinizi koruyarak ilerlemelisiniz.

        AKREP

        Sosyal çevrenizde yeni açılımlar oluşabilir. Arkadaşlarınızla olan bağlantılarınızda gerginlikler yaşayabilirsiniz. Sosyal çevreniz ve özel hayatınız arasındaki dengeyi iyi sağlamaya çalışın.

        YAY

        Kariyer hayatınız dolunaydan etkilenecek. Aile ilişkilerinize odaklandığınız bir dönemde kariyerinizdeki güzel gelişmeler maddi anlamda elinizi bollaştırıp sizi çok mutlu edebilir.

        OĞLAK

        Bugün itibarıyla oluşan dolunay seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak işler, hukuki konular ve ticari alanlarınızı aktif hale getirecek. Seyahatleriniz bu dönemden sonra artabilir.

        KOVA

        Dolunay, ortaklaşa para alanlarınızı etkileyecek. Banka, alacak, verecek, kredi, vergi ve faizle ilgili alanlarda önemli konular ortaya çıkabilir. Alacak- verecek dengesini iyi kurun.

        BALIK

        İkili ilişkilerinizde ve özel hayatınızda hassas birtakım kararlar karşınıza gelebilir. Kendi hayatınıza odaklandığınız bu süreçte partnerinizin hayatındaki oluşumlar sizi zorlayabilir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ