Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Burçları bugün neler bekliyor? 20.03.2016

        HANDE KAZANOVA / GAZETE HABERTÜRK

        KOÇ

        Bugün Güneş, Koç burcuna giriyor. Düşük hissettiğiniz enerjiniz yükselecek. Fiziksel olarak kendinizi iyi hissetmeye başlayacaksınız. Önümüzdeki 1 aylık süreç, kişisel girişimleriniz adına olumlu olacak.

        BOĞA

        Güneş,1 ay boyunca kadersel alanınızda hareket etmeye başlayacak. Kişisel girişimleriniz adına hareket etmemeye, adım atmamaya özen göstermelisiniz. Öte yandan, sağlığınızı da ihmal etmemelisiniz.

        İKİZLER

        1 ay boyunca kimliğinizi, sosyal çevrenizde, organizasyonlarda, grupsal işlerde ve arkadaşlıklarınız alanında göstermenize başlayacaksınız. Gruplarla yapılacak işlerde kendinizi rahatça ortaya koyabilirsiniz.

        YENGEÇ

        Kimliğinizi, 1 ay boyunca kariyer ve iş alanlarınızda göstereceksiniz. Üzerinize gerekenden daha fazla sorumluluk alabilir, kendinizi işinizde göstermek isteyebilirsiniz. Toplumsal konular ilginizi çekecek.

        ASLAN

        Yabancı ortaklı işler, medya, seyahat, ticaret, eğitim ve hukuk alanlarında kimliğinizi ortaya koyabilirsiniz. Bu alanlarda şartların lehinize olacağı güzel bir ay sizi bekliyor. Öğrenmekten büyük keyif alacaksınız.

        BAŞAK

        Kimliğinizi ortaklaşa para alanlarınıza kaydırabilir; banka, kredi, borç, vergi, stopaj, prim gibi konularla uğraşabilirsiniz. Ruhani konular ilginizi çekecek. Önemli bir insan hayatınızı etkileyebilir.

        TERAZİ

        Önümüzdeki 1 ay boyunca kimliğinizi özel hayatınızda, ikili ilişkilerinizde ve ortaklı işlerinizde göstereceksiniz. Şartlar ve koşullar çoğunlukla karşı tarafın elinde olabilir. Özel yaşantınız sizin için önemli olacak.

        AKREP

        İş ve hizmet alanlarınızda kendinizi göstermeye başlayacaksınız. Sağlığınızla ilgili konular önümüzdeki 1 ay boyunca gündeminizde olacak. Sorumluluklarınız giderek artıyor, daha fazla çalışacaksınız.

        YAY

        Bu 1 ay boyunca kimliğinizi aşk hayatı- nızda veya çocuklarınızla ilgili oluşumlarda göstermeye başlayacaksınız. Hayatı keyifli yönleriyle algılayabilir, aktiviteler ve sportif faaliyetlerde kendinizi gösterebilirsiniz.

        OĞLAK

        Bugün itibarıyla, aileniz sizin için her şeyden önemli olabilir. İşle ilgili çalışmalarınızı evinizden yapmaya istekli olabilirsiniz. Evinizle ilgili konular, ev alım, satım ya da kiralama gibi işleriniz devreye girebilir.

        KOVA

        Yakın çevre, akrabalar, kardeşler, satış, pazarlama, reklam, yayıncılık, ulaşım, ticaret, öğrenim ve bilgisayar alanları ön plana çıkacak. Bu alanlarda işi olanlar için kendilerini gösterecekleri bir dönem başlıyor.

        BALIK

        Para konuları artık sizin için önemli olmaya başlıyor. Kendinizi göstereceğiniz ve girişimlerinizi başlatacağınız bu ay içinde, bir yandan da girişimlerinizin meyvelerini toplayacak, kazancınızı artıracaksınız.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ