Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA / GAZETE HABERTÜRK

        Bugün oluşan Merkür- Plüton karesiyle, bazı fikirlerimizde takıntılı olabiliriz. Olayların derinine girmek önemli olacak. Neyse ki Merkür’ün Satürn’den alacağı olumlu açılarla birçok düşüncemizi ve konuşmalarımızı sağlam bir zemine oturtabilecek ortamlar karşımıza gelebilir. Verdiğimiz sözleri tutmak önemli olacak.

        KOÇ

        Konuştuklarınızı uygulama aşamasına sokabilir, gerekli bilgiyi kendinizde ve beraber çalıştığınız kişilerde bulabilirsiniz. Bugün, anlık ve farklı düşünceler size ilham verecek.

        BOĞA

        Eskiden kalma bir konu ya da duyacağınız bazı şeyler kolay tepki vermenize neden olabilir. Sizi az tanıyan insanlarla anlaşmakta zorlanacaksınız. Bazı fikirlerinizde inatçısınız.

        İKİZLER

        Geleceğinizi ilgilendiren önemli adımlar sizi destekliyor. Ortaklaşa atacağınız adımlarda kalıcı destekler almaya yatkınsınız. Kafanıza takılan maddi konuların üstesinden gelebilirsiniz.

        YENGEÇ

        Ortaklaşa işlerinizle ilgili bazı konuşmalar canınızı sıkabilir. Bazı olayları gereğinden fazla büyütebilirsiniz. Özel hayatınızda şüpheci yaklaşımlardan uzak durmanız gerekiyor.

        ASLAN

        Yabancılarla yapılacak işlerinizde veya iş seyahatlerinizde bazı anlaşmazlıklar söz konusu olabilir. Özellikle konuşulan bazı konuları kafanıza fazlasıyla takabilirsiniz.

        BAŞAK

        Ortaklaşa parasal konularda anlık gelişmeler altında olabilirsiniz. Sezgileriniz size yol gösterebilir. Aileniz için sorumluluk altına girmekten korkmayın, işler istediğiniz gibi gelişecek

        TERAZİ

        İletişimsel konularda kalıcı adımlar atacak, net anlaşmalar yapacaksınız. Aile hayatınızda kafanıza takılanları gözünüzde büyütmeyin. Sevdiklerinizle inatlaşmak size göre değil

        AKREP

        İş hayatınızda bazı anlaşmazlıklar devrede olacak. Bu, biraz da sizin sabit düşüncelerinizden kaynaklanabilir. Düşündüklerinizi ve fikirlerinizi iş hayatınızda uygulamalısınız.

        YAY

        Bu dönem çok fazla harcama yapmamanız gerekiyor. Güzel gelişmeler sizi destekliyor ama bir yandan da riskli adımlar size kaybettirebilir. Hayatınızın ritmini tutturmalısınız.

        OĞLAK

        Güzel bir iş görüşmesi karşınıza gelebilir. Bazı noktalarda fikir ayrılıklarına açıksınız ama yine de bu iş görüşmesi ya da konuşması sizi bir anlamda heyecanlandıracak.

        KOVA

        Bugün, iletişim halinde olduğunuz insanlarla bazı fikir ayrılıklarınız sizi zorlayacak. Bir yandan da geleceğinize yönelik işlerinizde önemli gelişmeler içinde olacaksınız.

        BALIK

        Sosyal çevrelerde parayla ilgili konuşulanlara ikna olmayabilir, olayların ardında başka sebepler arayabilirsiniz. Öte yandan, parasal konularda önemli ve keyifli adımlar atabilirsiniz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ