Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA/GAZETE HABERTÜRK

        Bugün ve yarın Ay, Terazi burcunda dolaşıyor. Bugünlerde, uyumlu, anlayışlı ve sevgi dolu oluruz. Romantik planlar öne çıkar. Aynı zamanda hassas olabilir ve her zamankinden daha az güvenilir davranabiliriz. Aşk ve ilişkilere odaklanabiliriz ama zaman zaman kararsızlıklarımız bizi zorlayabilir. Özellikle bugün sevdiğimiz insanla aynı zevkleri paylaşmak kolay olmayabilir. Yapılması gereken işlerimiz için harekete geçmekte zorlanmayacağız.

        KOÇ

        Dış ortamlardaki işlerinizde duygularınızı iyi organize edeceksiniz. Özel hayatınızda veya ortaklı işlerinizde çabuk tepki verip kendi isteklerinizi kabul ettirmeye meyilli olabilirsiniz.

        BOĞA

        Gününüze iş ve hizmet veya parasal konulardaki sorumluluklarınızla başlayabilirsiniz. İş hayatınızda günlerdir gözünüzde büyüttüğünüz konular yavaş yavaş çözüme kavuşabilir.

        İKİZLER

        Aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilgili konular devrede olacak. Sevdiğiniz insana yaklaşımınız görev gibi olmamalı. Maddi konularda yapacağınız planlarda sıkıntılara açıksınız.

        YENGEÇ

        Bugün, evinizin veya aile hayatınızın detayları öne çıkmaya başlayacak. Günlük rutin işlerinizi kolay organize edeceksiniz. Şansınızın yüksek olması iş hayatınızda sizi destekleyebilir.

        ASLAN

        Bugün, seyahatleriniz veya grupsal işleriniz konusunda destekler göreceksiniz. Yakın çevrenize karşı anlayışınız yüksekken, dış ortamlarda kafanıza göre davranmaya meyillisiniz.

        BAŞAK

        Ortaklaşa maddi konularda ortaya koyacağınız çözümler, iş alanlarınızda size yeşil ışık yakabilir. Özellikle parasal konularda bu birkaç gün boyunca dengeyi iyi sağlamaya çalışmalısınız.

        TERAZİ

        Birkaç günün isteksizliği bugün geride kalmaya başlayacak. En çok özel hayatınıza dikkat etmeniz gerekecek. Yakın çevrenizden alacağınız destekler birçok konuyu rahat atlatmanızı sağlayabilir.

        AKREP

        Bugün yapmanız gerekenlere dair üzerinizde isteksizlik oluşabilir. İş ve sağlık alanlarınızda bazı zorlanmalar yaşamaya meyillisiniz. Kafanızdakilerle gerçek hayattakiler pek örtüşmüyor.

        YAY

        Sosyal çevreniz ve arkadaşlıklarınız aktif olmaya başlayacak. Özel hayatınızdaki hızlı oluşumlar, sosyal çevre ilişkilerinizi etkileyebilir. Riskten bu aralar mümkün olduğunca kaçınmalısınız.

        OĞLAK

        İş alanlarınızda kendinizi göstereceksiniz. Bu süreçte en fazla dengeyi kariyer ve aile ilişkileriniz arasında kurmanız gerekebilir. Ailenizle ilişkilerinizi çok zorlamamaya çalışın.

        KOVA

        Güne dış ortamlara dayalı işler ve eğitim fırsatlarınıza odaklanarak giriş yapabilirsiniz. Düşüncelerinize dikkat edin. Organizasyona yönelik çalışmalarda sorumluluklarınızı bileceksiniz.

        BALIK

        Para birikimleriniz ve bununla ilgili konuşmalar devrede olabilir. İş hayatınızda parasal olarak yapılması gerekenlere odaklanacaksınız. Bugün riskli yatırımlardan kaçınmanız gerekiyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ