Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA/GAZETE HABERTÜRK

        Bugün sabah saatlerinde güvensizliklerimiz ve hoşnutsuzluklarımız yüksek olabilir. Duygusal anlamda kendimizi ortaya koymakta zorlanabiliriz. Öğlen saatlerinde enerji değişiyor. Bireyselliğimize daha fazla önem verebilir, arkadaşlarımızla planlar içinegirebiliriz. Gelecek planlarımızı uygulamak için öğleden sonrayı etkili bir şekilde kullanalım. Eski arkadaşlarımızla bağlantılarımız artabilir.

        KOÇ

        Sosyal ortamlarınızda arkadaşlarınızla bir arada olmak sizi rahatlatacak. İnsanlarla paylaşım içinde olmayı seviyorsunuz. Bugün, iletişime dayalı işlerinizde önemli konuşmalar oluşabilir.

        BOĞA

        Bugün sizi özgür kılacak programlara dahil olmak isteyebilirsiniz. Öğleden sonra ivmeniz iş alanlarınızda hızlanabilir. Sağlam adımlar atmak için sosyal çevrenizdeki koşulları hayatınıza katın.

        İKİZLER

        Ruh haliniz sabah saatlerinde size değişik deneyimler yaşatabilir. Öğleye doğru enerji olarak daha rahat olacaksınız. Elde ettiğiniz deneyimleri iş alanlarınıza aktarmayı başaracaksınız.

        YENGEÇ

        Özel hayatınızda geleceğinize yönelik kararlarınızı uygulamak isteyebilirsiniz. Bazı fikir ayrılıklarını çok sorun etmeyin. Öğlen saatlerine doğru daha çok parasal konulara yoğunlaşabilirsiniz.

        ASLAN

        İşinizde yapılması gerekenler öğlene kadar sizi oyalayabilir. Eski işlerinizi tamamlamalısınız. Canınız önemli işler yapmak istemeyebilir. Sonrasında özel hayatınıza odaklanabilirsiniz.

        BAŞAK

        Güne kişisel ama sizi harekete geçirecek aktivitelerle başlayabilirsiniz. Öğleden sonra güvensizliğiniz sizi günlük işlerinizi tamamlamaya itebilir. Sağlığınıza gereken özeni gösterin.

        TERAZİ

        Evinizde veya ailevi ortamlarınızda rahat etkiler altındasınız. Öğleden sonra eğlenceli aktivitelere ve sportif faaaliyetlere yönelebilirsiniz. Dış ortamlardan alacağınız uyarılar fazla olacak.

        AKREP

        İletişime dayalı konular hızlı akarken, eski bir konuşma gündeme gelebilir. Öğleden sonra ailevi konular daha çok öne çıkacak. Aileniz için parasal konularda harekete geçebilirsiniz.

        YAY

        Günün ilk zamanlarında işinizle ilgili konulara odaklı olacaksınız. Öğleden sonra iletişiminiz artacak. Özellikle sevdiğiniz ve sizi harekete geçiren konularla uğraşmak ilginizi çekebilir.

        OĞLAK

        İş alanlarınızdaki sorun ve sıkışmaları üzerinizden atmak istediğiniz bugün, maddi konular sizin için önemli olacak. Kendinizi çaresiz hissettiğiniz konuları geride bırakabileceksiniz.

        KOVA

        Sabah saatlerinde isteksiz olabilirsiniz ama öğleden sonra enerjiniz yükselmeye başlayacak. Duyacaklarınız karşısında hayrete düşeceksiniz. Aşkı hissetmeye ihtiyacınız var.

        BALIK

        Sosyal ortamlarınızda başlayan gününüz öğleden sonra yerini sakinliğe bırakabilir. İş hayatınızdaki konuları gözden geçirmeniz gerekecek. İşlerinizi çok iyi organize etmelisiniz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ