Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (7 Aralık 2016)

        BUGÜN ilişki ve para gezegeni Venüs, Kova burcuna geçiyor. 3 hafta boyunca ilişkilerimizde daha özgür ve rahat bir dönem başlıyor. Bugün, farklı planlar bizi harekete geçirebilir. Enerjimizi kuvvetlendiriyoruz. Dahil olduğumuz gruplar ve organizasyonlarda etkili bir şekilde kendimizi gösterebiliriz.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal çevrenizde vaktinizi daha fazla kullanmaya başlayacaksınız. Önemli organizasyonlar içine girebilir, arkadaşlarınızla kuracağınız ilişkileri daha etkili bir hale getirebilirsiniz

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş ilişkilerinizde patronlarınızla olan bağlantılarınız giderek güçlenecek, kendinizi işinizde göstermekten mutluluk duyacaksınız. Zam, terfi gibi bir isteğiniz varsa dile getirin.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yabancılarla olan bağlantılarınızı kuvvetlendireceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Kendinizi iyi hissedecek, önemli anlaşmalar yapacak, tanıtımlar için olumlu bir süreçte olacaksınız

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Alamadığınız bir borcunuz varsa tahsil edebilirsiniz. Partnerinizin finansal durumunda da sürpriz şanslar devrede olacak. Beklemediğiniz bir maddi olanak sizi mutlu edebilir.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınızda güzel etkileşimler altında olacaksınız. Paylaşımlarınızı hızlandırarak karşılıklı sevgi ve saygınızı artırabilirsiniz. Taşınmak için de uygun bir döneme giriyorsunuz.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sağlığınızda güzel gelişmeler var. Kilo alımına dikkat etmelisiniz. İş yaptığınız insanlarla olan ilişkilerinizi kuvvetlendiriyorsunuz. Hem astlarınızla hem üstlerinizle iyi anlaşacaksınız.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Duygusal hayatınız açısından hareketli bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğiniz insanla hayatı daha fazla paylaşmak isteyecek, daha çok dış ortamlarda vakit geçireceksiniz

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Boya, badana, tamirat ve tadilat işlerine kalkışmak için uygun bir 3 haftalık zaman içine giriyorsunuz. Evinizde misafir ağırlayabilir, vaktinizi ailevi ortamlarda geçirmek isteyebilirsiniz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Akrabalarınızla olan bağlantılarınız kuvvetlenecek. Reklam, tanıtım, pazarlama, satış, bilgisayar ve internet gibi alanlarda güzel ilişkiler sayesinde başarınızı ilerletebilirsiniz.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Para kazanma beceriniz artarken, gezmeye ve teknolojiye daha fazla para harcamaya meyilli olacaksınız. Bu dönemde para bir taraftan gelirken bir taraftan da gidebilir.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İlişkilere her zamankinden daha fazla önem vereceksiniz. Etrafınızdaki kişilere cazip görünebilirsiniz. Alışveriş ve kendinize bakım yapmak için uygun zamanlardasınız.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün itibarıyla kendinizi sosyal ortamlardan biraz uzaklaştırabilirsiniz. 3 hafta boyunca platonik ve gizli aşklara olan eğiliminiz artacak. Yalnızlığı ve yazmayı seveceksiniz.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ