Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (16 Aralık 2016)

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sabah ailenizle geçirilecek güzel saatler öğleden sonra yerini hareketli ortamlara bırakabilir. İş hayatınızdaki hızlı oluşumlar kendinizi ailenize vermenizi engelleyebilir.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İletişime dayalı birkaç günün ardından, bugün ailenizin yanında biraz dinlenmek isteyebilirsiniz. Sevdiğiniz insanla yakaladığınız dengenin tadını çıkarmaya bakın.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hayatınız hareketlenmeye başlıyor. Yakın çevrenizdeki insanlarla yapacağınız kısa vadeli planlar kafanızdaki para sorunlarını kolaylıkla unutmanızı sağlayabilir.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevdiğiniz insanın fikirlerini önemsiyorsunuz. Bugün, kafanızdaki kararsızlıkları bir kenara bırakmalısınız. Maddi konularla ilgili değişik planlar içinde olabilirsiniz.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sabah saatlerinde sizi zorlayan koşullar öğleden sonra lehinize dönecek. Günü eğlenerek tamamlamak isteyebilirsiniz. Ailenize gereken özeni göstereceksiniz.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hareketli birkaç günün ardından dinlenmek önem kazanabilir. Evinizde günü keyifli geçirmenin yollarını bulacaksınız. Para harcamalarınız bu aralar hızlanabilir.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Keyfiniz yerine gelmeye başlayacak. Arkadaşlarınızla yapılacak planları öğleden sonra devreye sokabilirsiniz. Aile hayatınızdan biraz uzaklaşmak size iyi gelecek.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün sizin için bir yandan aile ortamlarınıza dönük, bir yandan da çok hızlı ve hareketli geçebilir. Kalabalık yerlerde duygularınızı abartarak ortaya koyabilirsiniz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Maddi kazanımlarınız bu aralar hayatınızın merkezinde. Parasal durumunuzu önemsiyorsunuz. Bugün keyifli aktiviteler hayatı daha rahat görmenizi sağlayabilir.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sabah saatlerinde sevdiğiniz insanla olmak isteyeceksiniz. Hayatınızdaki önemli değişimler devam ediyor. Kendinizi birçok açıdan güçlü hissedeceksiniz.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Günlük işlerinizi düzene koyduktan sonra özel hayatınıza gereken ilgiyi göstereceksiniz. İletişim içinde olacağınız insanlarla keyifli işbirlikleri gündeme gelebilir.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Keyifle başlayan gününüz öğleden sonra tamamlamak zorunda olacağınız işlerle sürebilir. Fazlasıyla dolu olduğunuz bu dönemde işlerinizi çok iyi organize etmelisiniz.

        Hande KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ