Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (22 Aralık 2016)

        Bugün Ay, Terazi burcunda. Boşaltım sistemimiz uyarılıyor. Özellikle öğleden sonra bol su tüketmek faydalı olacak. Kalça, mesane ve böbrek hassas olabilir. Bedenimiz yağlı yiyecekler tüketme ihtiyacı hissedebilir. İkili ilişkiler önem kazanıyor. İlişkilerimizde dengeyi sağlamak önemli olabilir.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, özel hayatınızda duygularınızı göstermekte zorlanabilirsiniz. Sevdiğiniz insanın sizi anlamadığı hissine kapılabilirsiniz.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Çalışıyorsanız, bugün iş hayatınızda çok şanslı etkiler altında olacaksınız. Geleceğinize yönelik olumlu bir dönem içindesiniz.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kendinizi şanslı ve mutlu hissedeceğiniz bir gün olabilir. Çocuklarınızla ilgili konularda yeni sorumluluklar devreye girebilir.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevdiğiniz kişiyle düşünceleriniz bugün bir olmayacak. Ailenize veya ev hayatınıza dayalı sorumluluklarınız için harekete geçin.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınızda veya iş alanlarınızda güzel haberler alabilirsiniz. Yakın çevrenizle yapılacak planlar gününüze renk katabilir.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevdiklerinize dair harcamalarınızda gerçekçi davranmaya özen gösterin. Eğlenceli ortamlarda gözler sizin üzerinizde olabilir.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Duygularınızı istediğiniz alanlara kanalize etmelisiniz. Sizi harekete geçirecek insanlarla işbirliği içerisine girmekten korkmayın.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Geçmişi anmak ön plana çıkabilir. Enerjinizi ailevi konulara yönlendirebilirsiniz. Yakın çevrenizle yaşanacak anlaşmazlıklara dikkat edin.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, parasal uğraşlarınız ön planda ama siz daha çok dostlarınıza kanalize olmak isteyebilirsiniz. Biraz gezip eğlenmelisiniz.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kendinizi iletişim halinde olacağınız insanlar arasında çok iyi hissedeceksiniz. İnsanlardan takdir toplamaya ihtiyacınız var.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Parasal konularda güzel etkileşimler olacak. Farklı ortamlarda bulunmak isteyebilirsiniz. Temiz hava almaya ihtiyacınız var.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hayatınızda olumlu gelişmeler yaşanıyor ve siz kendinizi şanslı hissediyorsunuz. Arkadaşlarınıza empatiyle yaklaşmalısınız.

        Hande KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ