Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (28 Mayıs 2017)

        Bugün oluşan Merkür-Neptün olumlu açısıyla, yaratıcı ve sanatsal işlerimizde, başkalarına yardım edeceğimiz konularda şanslı etkiler altında olacağız. Bazı noktalarda tarafsızlığımızı kaybedebiliriz. Bu hafta sonu, hayalperest ve romantik etkileşimler altında olabilir, enerjimizi düşük hissedebiliriz.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, parasal konularda önemli açılımlarda bulunabilirsiniz. Aklınıza bir şey koyduğunuzda onu yapmadan rahat etmiyorsunuz.

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Arkadaşlarınıza yardım edebilir, aynı şekilde onlardan da destek görebilirsiniz. Kendinizi ve yapmak istediklerinizi gözden geçirmelisiniz.

        REKLAM

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Söz vermiş olduğunuz bir davet devreye girebilir. Bilinçaltınızı düzenlemeli, bırakmanız gereken kötü alışkanlıklarınız için harekete geçmelisiniz.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Beklenmedik iş toplantıları değişik bir gün geçirmenize neden olabilir. Biraz yanlı ve taraflı davranabilirsiniz. Objektif olmaya çalışın.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Değişik yerler sizi tazeliyor. Kendinizi şanslı hissedeceksiniz. Olayları geri plandan takip etseniz bile bugün yardımseverliğiniz yüksek olabilir.

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevdiğiniz insanla yapacağınız bir seyahat planı hayallerinizi süsleyebilir. Yabancılarla yapılacak işlerde her konuya mantıkla yaklaşacaksınız.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ortak yapılacak para ödemelerinde mantığınız devrede olmalı. İlginizi ortaklaşa yapılacak işlere ve varsa sevdiğiniz insana kaydıracaksınız.

        REKLAM

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İlgi alanınız yapmanız gereken işlere kayabilir. Başkalarıyla yarışmayı seveceksiniz. Bugün, sevdiğiniz insanla iletişiminiz yumuşak ve anlayışlı olabilir.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Eğlenceli konulara yönelebilirsiniz. Ailenizle beraber vereceğiniz kararlar önemli olacak. İş alanlarında kafanıza takılan konuları etraflıca düşünün.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yakın çevrenizle beraber yapacağınız planlar kafanızın hızlı ve yaratıcı çalışmasına neden olabilir. Üretkenliğiniz bugün son derece yüksek olacak.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Telefon trafiğiniz artabilir. Aile hayatınızda bazı noktalarda objektif olmak size kazandırsa bile bugün daha çok yanlı tavırlar içinde olabilirsiniz.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        İletişime dayalı işlerinizde oldukça yaratıcı ve çözümsel yaklaşımlarınız olabilir. Olaylara tek bir açıdan bakmaktan kaçınmanız gerekiyor.

        BUGÜN DOĞANLAR

        Bugün doğduysanız zeki, uyanık, girişken ve inatçı bir kişiliğe sahipsiniz. Olaylardan ve koşullardan çabuk etkileniyorsunuz ve bu da ruh halinize olumsuz yansıyor. Etkili konuşmalarınızla insanların dikkatini çekiyorsunuz. Bu sene, yaratıcı ve kreatif yönleriniz ağır basabilir. Şans sizden yana olacak.

        Hande Kazanova / Gazete Habertürk

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ