Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Boğaz'da bayram keyfi

        Kalitesinden ödün vermeden toplam 160 kişiye hizmet verebilen Fishmekan Restaurant, özel aşçı ekibinin hazırladığı iftar mönüsü ile On İki Ayın Sultanı olan Ramazanı uğurlarken Şeker Bayramı için hazırlıklarına başladı.

        23 – 24 – 25 Ekim tarihlerinde Şeker Bayramı boyunca Fishmekan Restaurant’da her akşam 22:00’dan sonra fasıl eşliğinde güzel bir yemek yiyebilir, uzaklara gitmeden tatilin keyfini İstanbulda’da çıkarabilirsiniz.

        Fishmekan’ın A’la carte mönüsü, deniz mahsulleri ağırlıkta geleneksel balık mutfağından seçme çeşitleri, özel olarak hazırlanmış soğuk – sıcak mezeleri, ev yapımı turşuları ve tatlıları ile damak zevkinize hitap ediyor. Ayrıca Közde Levrek, Dil Şiş, Izgara Lüfer, Taze İstiridye ve Istakoz Fishmekan Restaurant’ın ana yemek seçeneklerinden bazıları. Mezelerde ise Kabak Çiçeği Dolması, Levrek Mikado, Deniz Börülcesi, Ahtapot Salatası, Beğendili Karides, Balık Köftesi ve Balık Kokoreç en çok tercih edilen lezzetler arasında geliyor...

        Fishmekan Restaurant, “Üst Güverte” de boğazın eşsiz manzarasının eşliğinde servis verirken, “Alt Güverte” de müşterilerine dinlendirici bir ortam sunarak profesyonel hizmeti ile kalitesini gösteriyor.

        İletişim Bilgileri:

        Adres: Arnavutköy Cad. No:6 Arnavutköy

        Tel: ( 212 ) 358 51 58 – 59

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ