Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Dehşetin babası!

        Karabük'ün Yenice ilçesinde cinnet geçiren bir şahıs, 3 yaşındaki oğlunu öldürdükten sonra eşini de komaya soktu. Eşinin öldüğünü de sanan şahıs, kendisini de ağaca asarak intihar etti.

        Edinilen bilgiye göre, olay Yenice Zonguldak karayolu Kabalaklı mevkiinde yolun 30 metre aşağında ormanlık alanda meydana geldi. Olay ise Bartın'ın Kozcağız ilçesinde balık avlamaya gelen Ziya Özmen isimli vatandaşın fark etmesi ile ortaya çıktı. Görgü tanığı Ziya Özmen, Bartın'dan sabah saatlerinde bölgeye balık avlamaya geldiğini söyleyerek, " Sabah saat 10 gibi buraya geldi. Arabamı park ettikten sonra çalılıkların arasında bir araç olduğunu gördüm. Araca doğru gittiğimde yüzü morarmış bir çocuk ile bir bayan gördüm. Daha sonra çevre baktığımda ise şahsın da ağaca asılı olduğunu gördüm. Hemen yola çıkara 156 Jandarmaya haber verdim. Onlarda kısa sürede buraya gelerek incelemelere başladılar" dedi.

        BARIŞMAK İÇİN ÇAĞIRDI

        Mehmet Muslubaş (38) kendisine ait 67 YA 641 plakalı aracıyla kendisinden boşanan eşi Hatice Bekmezci (34) ile konuşmak için 3 yaşındaki oğlu Suat Muslubaş'ı da yanına alarak Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinden Yenice istikametine geldi. Mart ayında kendisinden boşanan ve İstanbul'da babasının yanında kalan eşiyle yeniden barışmak isteyen Mehmet Muslubaş araç içersinde eşiyle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle sinir krizi geçiren öfkeli koca araç içersinde önce eşini öldüresiye dövdü. Aldığı darbeler sonucu baygınlık geçiren Hatice B'nin öldüğünü sanan Mehmet Muslubaş bu sefer 3 yaşındaki oğlunu da öldürdü. Muslubaş daha sonra aracın bagajında bulunan ipi ağaca bağlayarak kendisini asarak intihar etti.

        4 EKİM'DE KAYIP İHBARI VERMİŞ

        Diğer yandan Jandarma ekipleri araç plakası ve şahsın isminden yola çıkarak Mehmet Muslubaş'ın Zonguldak'ın Gökçebey ilçesine bağlı Çukarca köyü nüfusuna kayıtlı olduğunu öğrendi. Mehmet Muslubaş'ın GBT sorgulaması sırasında babası Emrullah Muslubaş tarafından 4 Ekim'de Gökçebey ilçe Jandarma Komutanlığında başvurusu olduğunu öğrendi. Baba Emrullah Muslubaş 4 Ekim'de Jandarmaya giderek oğlundan haber alamadığını ve kayıp olduğunu bildirdiği dünde ilçe Cumhuriyet Savcılığına başvuru yaptığı öğrenildi.

        Yaşanan olay sonrası Karabük İl Jandarma Komutanlığı ile Yenice İlçe Jandarma Komutanlığı ve Yenice Cumhuriyet Başsavcılığı geniş çaplı soruşturma başlattı. Öte yandan Mehmet Muslubaş ve 3 yaşındaki oğlu Suat Muslubaş'ın cenazeleri otopsi yapılmak üzere Yenice Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayda yaralı olarak kurtarılan Hatice Bekmezci ise Karabük Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ