Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Edirne'de baba dehşeti!

        Edirne'de, eşinden boşanmak isteyen 17 yaşındaki genç kadın, babası tarafından sokak ortasında tekme tokat dövüldü. Öfkeli babanın kızını dövme anı, amatör bir kamera tarafından saniye saniye kaydedildi.

        Olay, kentin en işlek yerlerinden biri olan Londra Asfaltı, bankalar önü mevkiinde meydana geldi. İsmi öğrenilemeyen genç kadın ile babası, sokak ortasında tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından öfkeli baba, kızını saçından sürükleyerek götürmek istedi. Ancak kız gitmemekte direnince, babası çevredekilerin şaşkın bakışları arasında kızını tekme tokat dövdü. Yaşanan olay bir amatör tarafından saniye saniye kaydedilirken, çevredekilerin genç kadına yardıma gitmemesi dikkat çekti. Öfkesi dinmek bilmeyen baba, bu kez de kızını saçından tutarak yolun karşısına geçirdi.

        Bu sırada taksi durağındaki şoförler araya girerek öfkeli babayı sakinleştirmeye çalıştı. Ancak öfkesi daha da artan baba, kızını tekrar tekme tokat dövdü. Bu kez araya giren vatandaşlar, genç kadını babasının elinden kurtardı. Daha sonra polis ekipleri olay yerine geldi. Tarafların birbirlerinden şikayetçi olmaması üzerine herhangi bir işlem yapılmazken, baba ve kızı olay yerinden ayrıldı.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ