Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Anne üniversite öğrencisi kızını öldürdü

        Yusuf KILIÇ / GAZİANTEP (AHT)

        Gaziantep'te ev hanımı Müzeyyen Ulaşlı, yılbaşı tatili için memleketine gelen Balıkesir Üniversitesi Altınoluk Meslek Yüksekokulu 1. sınıf öğrencisi kızı Tuğçe Ulaşlı'yı (19) tabancayla sırtından vurarak öldürdü. Genç kızın, Balıkesir'de bir erkek arkadaşı olduğu, ancak ailesinin bu ilişkiyi onaylamadığı ve bu nedenle okulu bırakıp gelmesini istedikleri, çıkan tartışmanın ardından öfkelenen annenin cinayeti işlediği belirtildi.

        Alınan bilgiye göre, Milli Egemenlik Bulvarı üzerinde, ev hanımı 5 çocuk annesi Müzeyyen Ulaşlı (38), yılbaşı tatili için memleketine gelen Balıkesir Üniversitesi Altınoluk Meslek Yüksekokulu Kimya Bölümü 1. sınıf öğrencisi 19 yaşındaki kızı Tuğçe Ulaşlı ile okulda yaşadığı gönül ilişkisi nedeniyle tartışmaya başladı. Ailenin diğer üyelerinin evde olmadığı bir anda yaşanan tartışma sırasında, anne Müzeyyen Ulaşlı'nın kızına, "Bu ilişkiden vazgeçeceksin ve okulu da bırakıp Gaziantep'e geleceksin" dediği, genç kız "Hayır" cevabı verince tartışmanın alevlendiği belirtildi. Tartışma sırasında anne Müzeyyen Ulaşlı sinirlenip evde bulunan ruhsatsız silahla kızını sırtından tek kurşunla vurdu.

        Evden gelen silah sesi üzerine komşuların haber vermesi ile olay yerine gelen polis ekipleri, genç kızın cansız bedeni ile karşılaştı. Genç kızın cenazesi otopsi için 25 Aralık Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, cesedin ikinci bir otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildiği bildirildi.

        Gözaltına alınan anne Müzeyyen Ulaşlı'nın Emniyet Müdürlüğü'nde ve çıkarıldığı adliyede susma hakkını kullandığı ve olayla ilgili hiçbir şey anlatmadığı öğrenildi. Müzeyyen Ulaşlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Gaziantep E Tipi Cezaevi'ne gönderildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ