Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Moda Evlilik Fuarı yolculuğuna başladı!

        Her yıl farklı bir temayla öne çıkan Evlilik Dünyası Fuarı, ünlü fotoğraf sanatçısı Koray Kasap'ın gerçekleştirdiği çekimlerde "Derin Mavi Aşk" temasıyla yolculuğuna başladı.

        2014 trendlerini yansıtan gelinliklerle "Derin Mavi Aşk" temasıyla yapılan çekimlerin bir kısmı sualtında gerçekleştirildi. Koray Kasap'ın objektifine yansıyan kareler, gelinlerin özel dünyalarına büyülü bir yolculuğu anlatıyor.

        Bugüne kadar 300 binden fazla çiftin evlilik hazırlığına rehberlik eden ve 50 binden fazla ziyaretçiyi ağırlayan fuar; evlilik yolculuğunu sualtındaki hayatla buluşturan bu özel çekimlerle renklendi.

        Ana temasında altında evlilik hayatına farklı bir bakış açısı getiren fuarın konsept çekimleri hakkında konuşan Patika Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Didem Cılga, bu yılki temayı şöyle anlatıyor: "Derin mavi bir aşk düşledik bu kez. Gizemli, büyülü ve masalsı. Her gelin kendi masalının prensesi olmayı hak eder. Kimi camdan ayakkabısıyla mutlu bir Sinderella, kimi uçan halının üstünde aşkla kanatlanan Şehrazat. Ve bu kez karşımızda, derin mavilerin masum prensesi Denizkızı. O hem dalgaların köpükleri kadar özgür ruhlu bir çılgın, hem derin maviler kadar tutkulu bir aşık. Tıpkı bugünün genç kadınları gibi. Bir yanı berrak sular kadar saf ve temiz, bir yanı derin sularda yüzmek kadar heyecanlı ve gizemli. Bu yüzden evlilik de onun için, klasik formaliteler zincirinden çok daha büyük anlamlar taşıyor. Evlilik artık eskisi gibi "Mutlu Son" değil. Tam tersine, "Mutlu bir başlangıç!" Gizemli, büyülü, heyecanlı bir masalın mutlu başlangıç sahnesi."

        Evlilik Dünyası Fuarı, 10-12 Ocak tarihleri arasında Lütfü Kırdar Kongre Sarayı'nda düzenlenecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ