Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

ÇORAPLARINIZ HAZIR MI?

Giriş: 06.11.2015 - 12:00 | Güncelleme:

İşte kış modunun en önemli parçaları...

Kış moduna geçince, çekmecelerde yerini alan en önemli parçalar onlar. Eteklerin, elbiselerin değişmez partnerleri. Çoraplar, soğuğa karşı koruyucularımız, ama, aynı zamanda da estetik olarak birer tamamlayıcı.

 

 

Çorabın da modası mı olur demeyin, elbette var ve hatta şunu söyleyebilirim ki, yeni sezonda daha canlı, cıvıl cıvıl, cesur desenlerin olduğu, feminenliğin üst sınırılarında dolaşan çoraplar göreceğiz.

2015 sonbahar- 2016 kış çorap trendlerine gelince... Bu sene, dediğim gibi, cesur tasarımlara sahne olacak. Renk skalası oldukça geniş, yeni sezonun tüm trend renklerini kullanabileceğiz. Doğanın içinden gelen tonlar, yeşiller, hardallar, lacivert ve tonları ve tabii ki bordo.

Son dönemde, özellikle moda haftalarında da sıkça rastladığımız, günlük hayata çok taşınabilir olduğunu düşünmediğim yeni bir trendi de es geçmemek gerek. Şahsen hiç benlik olmasa da, tercihe açık olan, yüksek topukların içine giyilen soket çoraplardan bahsediyorum. Görüntüde şık olsa da, taşımak cesaret işi diyorum.

Bu senenin en göze çarpan çorap trendlerinden biri de hiç şüphesiz diz üstü çoraplar. Hafif "back to school" havasındaki çoraplar sneaker'larınızla da, bootielerle de, loafer'larla da, çizmelerle de oldukça estetik görünüyor.

Bu sezon biraz çocukluğumuza da geri döneceğiz. Renkli, süper kahramanlarla bezeli çoraplar var. Bana çok cazip geldiğini itiraf etmeliyim. Renkli çoraplarınızı, kısa formlu pantalonlarınızla da kullanabilir, trendi yakalayabilirsiniz. Sokak modasının en yeni akımlarından biri, bilginize.

 

 

Bootie'lerin içinden çıkan yün formlu çorapların da, sizi birer it girl yapacağını da paylaşmalıyım sırası gelmişken. Renk kontrastını da iyi ayarlarsanız, caddelerde adımlarınızı salına salına atabilirsiniz.

 

 

İşte 2015 sonbahar - 2016 kış sezonun en göz alıcı çorapları.





Değerli Haberturk.com okurları.

Haberturk.com ekibi olarak Türkiye’de ve dünyada yaşanan ve haber değeri taşıyan her türlü gelişmeyi sizlere en hızlı, en objektif ve en doyurucu şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. Yoğun gündem içerisinde sunduğumuz haberlerimizle ve olaylarla ilgili eleştiri, görüş, yorumlarınız bizler için çok önemli. Fakat karşılıklı saygı ve yasalara uygunluk çerçevesinde oluşturduğumuz yorum platformlarında daha sağlıklı bir tartışma ortamını temin etmek amacıyla ortaya koyduğumuz bazı yorum ve moderasyon kurallarımıza dikkatinizi çekmek istiyoruz.

Sayfamızda Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına ve evrensel insan haklarına aykırı yorumlar onaylanmaz ve silinir. Okurlarımız tarafından yapılan yorumların, (yorum yapan diğer okurlarımıza yönelik yorumlar da dahil olmak üzere) kişilere, ülkelere, topluluklara, sosyal sınıflara ırk, cinsiyet, din, dil başta olmak üzere ayrımcılık unsurları taşıması durumunda yorum editörlerimiz yorumları onaylamayacaktır ve yorumlar silinecektir. Onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisinde aşağılama, nefret söylemi, küfür, hakaret, kadın ve çocuk istismarı, hayvanlara yönelik şiddet söylemi içeren yorumlar da yer almaktadır. Suçu ve suçluyu övmek, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre suçtur. Bu nedenle bu tarz okur yorumları da doğal olarak Haberturk.com yorum sayfalarında yer almayacaktır.

Ayrıca Haberturk.com yorum sayfalarında Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinde doğruluğu ispat edilemeyecek iddia, itham ve karalama içeren, halkın tamamını veya bir bölümünü kin ve düşmanlığa tahrik eden, provokatif yorumlar da yapılamaz.

Yorumlarda markaların ticari itibarını zedeleyici, karalayıcı ve herhangi bir şekilde ticari zarara yol açabilecek yorumlar onaylanmayacak ve silinecektir. Aynı şekilde bir markaya yönelik promosyon veya reklam amaçlı yorumlar da onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Başka hiçbir siteden alınan linkler Haberturk.com yorum sayfalarında paylaşılamaz.

Haberturk.com yorum sayfalarında paylaşılan tüm yorumların yasal sorumluluğu yorumu yapan okura aittir ve Haberturk.com bunlardan sorumlu tutulamaz.

Haberturk.com yorum sayfalarında yorum yapan her okur, yukarıda belirtilen kuralları, sitemizde yayınlanan Kullanım Koşulları’nı ve Gizlilik Sözleşmesi’ni peşinen okumuş ve kabul etmiş sayılır.

Bizlerle ve diğer okurlarımızla yorum kurallarına uygun yorumlarınızı, görüşlerinizi yasalar, saygı, nezaket, birlikte yaşama kuralları ve insan haklarına uygun şekilde paylaştığınız için teşekkür ederiz.

SEN NE DÜŞÜNÜYORSUN?