Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Keskin, mahalle temsilcileriyle bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Sultanbeyli Belediye Başkan Hüseyin Keskin, hayata geçirdiği Katı Atık Aktarma Merkezi'nde düzenlenen toplantıda mahalle temsilcileriyle bir araya geldi.

        Katı Atık Aktarma Merkezi'nde programları kapsamında Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Akşemsettin, Fatih, Mehmet Akif, Yavuzselim, Hamidiye, Necip Fazıl, Adil ve Battalgazi mahallelerinin temsilcileriyle bir araya geldi. AK Parti Sultanbeyli İlçe Başkanı Ali Sevinç'in selamlama konuşmasıyla başlayan toplantıda konuşan Sultanbeyli Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Söğütçü, mahallelere yapılan yatırımları açıkladı.

        Toplantı kapsamında konuşan Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, mahalle temsilcilerine teşekkür etti. Başkan Keskin, "Sultanbeyli'yi daha iyi yerlere taşımak için birlikte mücadele etmenin altını çizdi. 2009'dan bu yana Sultanbeyli'nin büyük bir ivme kazandığını söyleyerek daha iyi bir Sultanbeyli için çalışmalara son sürat devam edeceğiz" dedi.

        (MB-DK-Y)

        27.12.2017 20:48:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler