Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BARTIN POLİSGÜCÜ BAYAN VOLEYBOL TAKIMINDAN İMZA TÖRENİ

        AKİF YAMAN

        BARTIN (İHA) - Türkiye Bayanlar Voleybol Bayanlar 2. Ligi B grubu ekiplerinden Bartın Polisgücü Bayan Voleybol Takımı tarafından imza töreni düzenlendi.

        Törene Polisgücü Spor Kulübü Başkanı Alpay Balık, Antrenör Deniz Abbak, Şube Başkanı Güray Demiryay ve voleybolcular katıldı.

        İmza töreninde açıklamalarda bulunan Kulübü Başkanı Alpay Balık, " Yeni sezon için iddialı bir kadro kurduk. Öncelikle takımın başına Deniz Abbak hocamızı getirdik. Daha sonra iç transferde 2 sporcumuz ile anlaştık. Takımımıza 9 transfer yaparak transferi noktaladık. İç transferde anlaştığımız Kübra Koşmaz ve Burçe Özarar oldu. Dış transferde ise İrem Tan, Duygu Semerci, Deniz Dülger, Melis Yalnız, Mine Koçyiğit, Esra Sarıyıldız, Huriye Atlı, Ceren Çelik ve Melahat Bağ ile sözleşme imzalıyoruz" dedi.

        Başkan Balık'ın konuşmasının ardından sporcular sözleşmelerini imzaladı.

        (AY-SA)

        17.09.2015 14:03:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bartın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bartın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler