Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Müzik Yıldız Tilbe: Ben zirvede yaşayan bir kadınım - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre, Yıldız Tilbe, henüz gerçekleşmeyen Sezen Aksu ile projeleri için, “Sezen Hanım çok yoğun. İlk fırsatta beni arayacak.” dedi. Tilbe, Aksu'nun tekrar sahnelere dönmesi için başlatılan imza kampanyasına ise “İnşallah. Canı isterse döner. Bence özgür bırakalım nasıl istiyorsa öyle yapsın ama ben de herkes ile aynı fikirdeyim. Sezen, sahneye çıkmalı, biz de izlemeli ve dinlemeliyiz. Bu bir ihtiyaç” dedi.

        2

        "BEN ZİRVEDE YAŞAYAN BİR KADINIM"

        Tilbe, "Benim için her gün zirve. Ben zirvede yaşayan bir kadınım. Zirveden indiğim gün öldüğüm gündür” açıklamasını yaptı. "14 Şubat Sevgililer Günü için çok güzel bir sürprizim var" diyen Tilbe, "Aşk kadını olarak aşk size ne zaman uğrayacak?" sorularına “Boş yere beklemeyin, daha çok beklersiniz beni biri ile yan yana görmek için” ifadelerini kullandı.

        3

        Bir zamanlar kavgalı olduğu İbrahim Tatlıses’in annesinin vefatını hatırlatılan Tilbe, "Allah rahmet eylesin. Ölümün her hali kötüdür" dedi. İbo Show’un tekrar başlayacağını hatırlatan basın mensupları, "İbrahim Bey sizi programa davet ederse katılır mısınız?" sorusuna, "Bir başlasın da gerisini düşünürüz" diyerek Tatlıses ile ilgili soruları geçiştirdi.