Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cüneyt ÖZFİDAN/ZONGULDAK, (DHA)ZONGULDAK'ta, bir vatandaşın kardan adama yumruklarla saldırdığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Murat Karadeniz, "Kardan adamdan dayak yiyen vatandaş" açıklamasında bulundu.

        Zonguldak'ta etkili olan kar yağışının ardından kent beyaz örtü ile kaplandı. Çoçuklar çeşitli oyunlar oynayarak karın keyfini çıkarırken, Murat Karadeniz ise iş yerinin önüne kardan adam yaptı. Akşam saatlerinde kardan adamın yanına gelen bir kişi, yumruklarla kardan adama saldırdı. Kardan adama yumrukla saldıran kişi, bir süre sonra dengesini kaybedip düştü. Görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Murat Karadeniz, "Kardan adamdan dayak yiyen vatandaş" açıklamasında bulundu.DHA-Genel Türkiye-Zonguldak Cüneyt ÖZFİDAN

        2021-01-20 23:38:23

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler