Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Soyguncuyu ‘R’ harfi yakalattı

        Mehmet İNMEZ / HABERTÜRK

        İstasyon görevlisi markete kaçarak kapıyı kilitledi. Marketin camını kırarak kapıyı açan soygunculardan biri, ‘Bu biğ soygunduğ’ diyerek bağırıp görevlinin cebindeki 1600 lira ve kasadaki 2 bin lira ile 600 lira tutarındaki sigarayı da alarak kayıplara karıştı.

        İstasyon görevlilerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen jandarma, güvenlik kameralarını inceledi. Gasp edilen market görevlisinin zanlılardan birinin ‘R’ harflerini telaffuz edemediği ve marketin kırılan camıyla ayağını kestiğini söylemesi üzerine çalışma başlatıldı.

        Soygun olayıyla ilgili soruşturmalarını sürdüren jandarma ekipleri, uyuşturucu satıcılarına yönelik yaptıkları başka bir operasyonda K.M.’nin tarlasında yaptıkları aramada 493 kök hintkeneviri ele geçirdi. Jandarma K.M.’yi sorgularken ‘R’ harflerini telaffuz edememesinden şüphelendi. Şahsın ayağını da kontrol eden ekipler, kesik izine rastlayınca akaryakıt istasyonunu soyan kişilerden biri olduğunu ortaya çıkardı. Suçlamaları kabul etmeyen K.M.’nin içtiği sigarayı da inceleyen ekipler, paketin seri numarasının, istasyondaki marketten alınanlarla aynı olduğunu da belirledi. Soruşturmayı genişleten ekipler, K.M.’ye yardım eden M.G. ile H.B’yi de gözaltına aldı. H.B.’nin evinde yapılan aramada, olayda kullanılan iki adet av tüfeği de ele geçirildi. İfadeleri alınan üç zanlı adliyeye sevk edildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ