Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik

        ŞANLIURFA (AHT)

        Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfatemasları sırasında tansiyonu düşünce hastaneye gitti.

        Şehrin düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıldönümü nedeniyle 11 Nisan Stadyumu'ndaki törenlere katılan ve halk oyunları ekibiyle halay çeken Bakan Çelik, Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan spor tesislerinin İl Özel İdaresi'ne devredilmesi dolayısıyla Valilik konferans salonunda düzenlenen protokol törenine katıldı. Tören öncesi Vali Celalettin Güvenç'in makam odasına çıkan Bakan Çelik, kendisini iyi hissetmediğini söyleyince, konvoyunda yer alan sağlık görevlilerinden yardım istendi. Valilik makamında tansiyonu ölçülen Bakan Çelik, bir süre dinlendikten sonra protokol törenine katıldı.

        Valilikteki imza töreninin ardından Şanlıurfaspor Tesisleri'ne geçen Bakan Çelik, burada yönetici ve oyuncularla görüştü. Gazetecilerin dışarı çıkarılmasının ardından yine sağlık ekipleri içeri çağrıldı. Tansiyonunun düştüğü belirlenen Bakan Çelik, makam aracı ile yakından bulunan Özel Ortadoğu Hastanesi'ne gitti. Serum tedavisi uygulanan Bakan Çelik'i Şanlıurfa Milletvekilleri ziyaret etti.

        Ak Parti Milletvekili Yahya Akman gazetecilere yaptığı açıklamada, "Bakanımızın sağlık durumu iyi. Tansiyonu düştüğü için buraya geldi ve şu an serum tedavisi uygulanıyor. Zaten yürüyerek içeri girdi, endişe edilecek bir durum yok. Havanın sıcak olması ve aşırı temposu nedeniyle tansiyonu düştü. Serumunun bitmesinin ardından programına devam edecek" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ