Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık Lösemi hastası minik Elif'e umut ışığı!

        Lösemi hastası 9 yaşındaki Elif'in 9 bin TL için eridiği haberi üzerine İstanbullu bir hayırsever minik kıza yardım eli uzattı.

        GaziantepŞehitkamil ilçesi, Yenimahalle, 57 nolu sokakta ikamet eden Ayşe ve Orhan Vural çiftinin en büyük çocuğu olan Elif, 2 yıldır uygun ilik beklediği ve küçük bedenine rağmen hastalığına direndi ve onun için umut ışığı doğdu. Annesinin iyileşerek okula tekrar dönmesini istediği minik Elif çok yakında eski sağlığına kavuşacak.

        UYGUN İLİK AMERİKA'DAN GELECEK

        Elif Vural'la ilgilenen doktorlar uygun iliğin Amerika'da bulunduğunu ve bir ay içinde Antalya'da nakil olması gerektiğini bildirdi ancak Ayşe ve Orhan Vural çiftinin bu tedaviyi karşılayacak durumu yoktu.

        İSTANBULLU HAYIRSEVER MASRAFLARI ÜSTLENDİ

        Minik Elif'in annesi Ayşe Vural'la yaptığımız görüşmede Ayşe Hanım mutlu haberi verdi. Kendilerine ulaşan İstanbullu bir iş adamı Antalya'da yapılacak olan tüm tedavi masraflarını karşılayacağını ifade etti. İsmini vermek istemeyen hayırsever nakil işlemi için hem gereken parayı hem de Elif ve ailesinin yol masraflarını karşılayacak.

        ELİF VURAL ADINA HESAP AÇILACAK

        Antalya'da özel bir hastanede yapılacak olan ilik nakil işlemi için donörün 1 hafta sonra geleceğini açıklayan Ayşe Vural, donör geldikten sonra Antalya'ya gideceklerini söyledi.

        Bu süreç içinde aileninAntalya'da kalması için gereken masrafları karşılayamayacağını ifade eden Ayşe Vural, 18 Nisan Pazartesi günü kızı Elif için bir banka hesabı açacağını da sözlerine ekledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ