Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş Emre Mor'u kiralayabilir - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş yönetim kurulu üyesi Ahmet Ürkmezgil Radyospor'a konuştu. Ürkmezgil'in açıklamaları şöyle:

        ''Beşiktaş Kabataş Üniversitesi, için başvuruları yaptık çalışmalar başladı, yakında Beşiktaş camiasına güzel haberleri vereceğiz.

        Ligde yarışın boyu kısaldıkça, mücadele daha da zorlaşıyor, bakalım neler olacak. Şu an şampiyonluğa kilitlenmiş durumdayız, Aboubakar'la ilgili yönetim olarak bir çalışmamız yok ama başkanın muhakkak bir çalışması olabilir. Mario Gomez, için yazılanları ben de okuyorum ama yönetimde benim şahit olduğum bir konuşma olmadı. Mandzukic'le ilgili de bir bilgim yok. Başkanımız, Şenol Güneş ve Gökhan Keskin transferler ilgili çalışmaları, araştırmaları sürdürüyorlar.

        REKLAM

        Gökhan Keskin ve Metin Albayrak, oyuncu izlemeye gittiği zaman haftalarca orada kalıyorlar ve takip ediyorlar. Brezilya'dan da raporlarla dönecektir ve iyi transferler yapacağız mutlaka. Bizim ekonomik durumumuzun iyi olması transfer konusunda titiz davranmamızdan da kaynaklanıyor. Emre Mor'u kiralama durumumuz da olabilir, ben sıcak bakıyorum ve biz bu yöntemden çok ciddi verim aldık.

        Tolga Zengin'e yapılan protestolara çok üzüldüm, bunu haketmiyor kesinlikle, o bizim kaptanımız ona yapılan bu davranışlardan ben utandım. Tolga bizim kaptanımız ve atlatacaktır bu durumu.

        Her maç zor, Gençlerbirliği bayaa dişli bir takım, zorlanacağız ama muhakkak 3 puanı alacağız.''

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ