Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (26 Mart 2017)

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, kafanıza göre hareket edeceksiniz. Çabuk sıkılacağınızdan, değişik olan her plan daha çok işinizi görecek. Maddi konularda aldığınız kararları uygulamadan önce gereksiz harcama yapmamaya özen gösterin.

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bazı olayların arkasındaki nedenleri anlayabilirsiniz. Hisleriniz çok kuvvetli olacak. Kim ne derse desin kendi hayat bakışınıza uygun olarak hareket edeceksiniz. Aniden ortaya çıkacak bir seyahat sizi heyecanlandırabilir.

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Farklı bir gün geçirebilirsiniz. Kafanıza göre hareket etmek isteseniz de arkadaş gruplarınızla birlikte planlar yapacaksınız. Duygularınızdaki zenginlik sizi ilginç kılabilir. Gün içinde önemli ve farklı konuşmalara açık olun.

        REKLAM

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kalabalık ortamlarda çabuk sıkılabilir ve birden fazla yerde olmak isteyebilirsiniz. Karşılaşacağınız farklı fikirlerin ve dahil olacağınız ilginç konuşmaların sizi heyecanlandırdığını göreceksiniz. Yeni insanlar da sizi heyecanlandıracak.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ani veya uzaklara yapılacak yolculukların söz konusu olacağı sıradışı bir gün sizi bekliyor. Değişik bir eğitim fırsatı da sizi çok mutlu edebilir. Yeni projelerin ve yeni konuların hayatınızı aydınlattığını göreceksiniz.

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ortaklaşa parasal işlerinizde beklenmedik bir fırsat oluşabilir. Evliyseniz, eşinizin elde edeceği fırsatlar sizin de işinize yarayacak. Bir yandan da ruhen aklınıza düşen, istediğiniz bir anlaşma veya proje karşınıza gelebilir.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün sevdiğiniz insanla farklı ve sıradışı şeyler yapmak isteyecek ve normal rutinin dışında bir gün geçireceksiniz. Özel ilişkilerinizde farklı ve değişik olan konular her zamankinden daha fazla ilginizi çekebilir.

        REKLAM

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün karşınıza çıkacak fırsatların etkisiyle beklenmedik bir konuşma ya da bir iş teklifi gündeme gelebilir. Bir projenin karşınıza gelmesi ya da farklı bir şekilde kendinizi işlerinizde ortaya koymak önemli olabilir.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk hayatınızda beklenmedik gelişmelerle dolu, sürprizli bir gün geçirebilirsiniz. İlginç planlar veya konuşmalar devrede olabilir. Çevrenizden alacağınız önemli haberlerle kendinizi çok şanslı ve mutlu hissedeceksiniz.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yapacağınız kısa vadeli planlar sizin de sevdiğiniz insanın da hoşuna gidecek. Sevdiğiniz insanla veya ailenizle konuşmalarınız her zamankinden farklı seyredecek. Bir ev alım, satım ya da kiralama durumu söz konusu olabilir.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İletişim, satış, reklam ve pazarlama alanlarından birinde çalışıyorsanız, değişik bir fikir size para olarak geri dönebilir. Eğer işlerinizde sıkıntı yaşıyorsanız, bugün bu sorunlardan kurtulmanın yollarını bulabileceksiniz.

        REKLAM

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Beklenmedik bir para bağlantısı ya da bir fikir size çok büyük kazançlar sağlayabilir. Fikirleriniz çevrenizdeki insanların fazlasıyla hoşuna gidecek. Bu durum sizi çok mutlu ederken maddi kazançlarınızı da fazlasıyla etkileyecek.

        HT MAGAZİN / HANDE KAZANOVA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ