Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (25 Haziran 2017)

        Bugün, kendimizi kontrol etmek ve disiplinli davranmak kolay olmayabilir. Yeme, içme konularında abartmayalım, midemizi çok zorlamayalım. Herkese iyi bayramlar!

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınızda disipline olmanız zor olabilir. Sevdiklerinizle olan ilişkilerinizde sabırsız olmayın. Bayramı ailevi ortamlarda karşılaşayacaksınız.

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yakın çevrenizle yapacağınız hamlelerde abartmaya yatkın olabilirsiniz. İletişiminiz hızlı çalışacak. Bugün, kısa vadeli geziler gündeme gelebilir.

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk hayatınıza, ailenize veya çocuklarınıza harcamalarınız artabilir. Abartmadan onları mutlu edin. Sevdiklerinizle keyifli bir bayram sizi bekliyor

        REKLAM

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aileniz için bir şeyler yapma arzunuzu abartılı bir şekilde gösterebilirsiniz. Kabınıza sığ- mayacaksınız. Mide problemlerine çok dikkat etmelisiniz.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Enerjinizi yakın çevreniz üzerinde kontrolsüz kullanabilirsiniz. Öğrenmek istediğiniz konularda abartıya kaçmaya da meyilli olacaksınız.

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Harcamalarınız konusunda aşırıya kaçabilirsiniz. Maddi konularda gereğinden fazla cömert davranabilir ve kontrolsüz şekilde ilerleyebilirsiniz.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Dış ortamlarda hareketlerinizde abartıdan uzak durun. Kendinizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Sevdiğiniz insanın ailesiyle bağınız kuvvetleniyor.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Seyahat veya tatillerde abartıdan uzak durun. Kendinizi kontrol etmeniz kolay olmayabilir. Özellikle beslenme konusunda aşırıya kaçmamaya çalışın.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Sosyal ortamlarda harcamalarınız yüksek olabilir, kontrollü olmaya çalışın. Sevdiklerinizle birlikte çok güzel ve keyifli bir bayram geçireceksiniz.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Göz önünde olacağınız ortamlarda sevdiğiniz insanla oldukça coşkulu ve abartılı hareketler içinde olabilirsiniz. Kendinizi son derece iyi hissedeceksiniz.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, dış ortamlarda kendinizi gösterebilirsiniz. Yapılması gereken işlerle uğraşmak önem kazanabilir. Abartmadan yolunuzda ilerlemeye bakın.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınız ve keyfiniz için yapacağınız harcamalar yüksek olabilir. Abartılı davranmaktan uzak durun. Bayramın tadını doyasıya çıkaracaksınız.

        HANDE KAZANOVA / GAZETE HABERTÜRK

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ