Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (06 Temmuz 2017)

        BUGÜN BAŞIMIZA NELER GELECEK?

        Bugün iletişim gezegeni Merkür, Aslan burcuna geçecek. Önümüzdeki 2 hafta boyunca iletişimimizde duygusal, sıcak ve sosyal yönlerimiz öne çıkabilir. Her şeyi ben bilirim tavrıyla hareket edebilir, iletişimimizde gururu ön plana çıkarabiliriz. Bazı konularda fikir değiştirmek kolay olmayabilir. Öte yandan bugün, değişik fırsatlar yakalayabiliriz. Başkalarını düşünerek hareket edebilir, karşımıza çıkacak fırsatları abartılı bir coşkuyla karşılayabiliriz.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün itibarıyla aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilgili konulara anlayışla yaklaşmak önemli olacak. Ailevi yükümlülükleriniz halledilebilir. Çocuk sahibi olmak istiyorsanız olumlu bir dönemdesiniz.

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Geçmişten kalma konular aile içinde konuşulabilir. Aile hayatınıza vakit ayıracak, sorunlarınız varsa çözüm üretmekten kaçınmayacaksınız. Bugün, bu konuda çok önemli bir adım atılabilir.

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Akrabalarınızla iletişiminiz hızlanıyor. Onlara vereceğiniz akılla dertlerine derman olacaksınız. Onlardan alacağınız görüşler de sizin işinize yarayabilir. İletişiminizde tarafsızlığınızı kaybetmeyin.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, parasal işler hızlanabilir veya siz paranızı ve gelirlerinizi artırmak için tüm gücünüzle çalışabilirsiniz. Merkür’ün de bu alanlarınıza girmesiyle birlikte para görüşmeleriniz önem kazanacak.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kendinizi düşüneceğiniz, isteklerinize yoğunlaşacağınız ve görüntünüze önem vereceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Planlarınızı dillendireceğiniz bir süreç olacak. Önemli görüşmeler yapabilirsiniz.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Diğer insanlarla olan iletişiminiz geri planda olabilir. Önemli işlerden ziyade kendinize vakit ayırmayı tercih edeceksiniz. Arkanızdan konuşan insanların varlığında bu dönem artış olabilir.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Arkadaşlarınızla yapacağınız konuşmalar yeni işleri devreye sokabilir. İş ilişkileriniz, sosyal ortamlarda size güzel kapılar aralayacak. Gireceğiniz çevrelerde kendinizi rahat ifade edeceksiniz.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kendinizi kariyerinizde ortaya koyacağınız bir döneme giriş yapıyorsunuz. Görüşmeleriniz artacak. Toplumsal konular ön planda olacak. Göz önünde bulunacak ve bundan büyük keyif alacaksınız.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Seyahatler, ticaret, dış bağlantılı işler, yabancılarla atılacak adımlar ve akademik konular önem kazanacak. Tatilde değilseniz az tanıdığınız insanlarla yapacağınız önemli işler gündeme gelebilir.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ortak para konuşmaları üzerine eğilebilirsiniz. Değişim ve dönüşüme açık bir döneme giriyorsunuz. Hayatı daha fazla sorgulayabilir ve çevrenizdeki değişimlerin farkında olabilirsiniz.

        REKLAM

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınız öne çıkmaya başlıyor. Sevdiğiniz insanla iletişiminizi artırmak için doğru bir dönem olacak. Güçlü bağlantılarla ortaklı işlerinizde önemli ilerlemeler kaydedebilirsiniz.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bazı konuları gözden geçirmek, iş arkadaşlarınızla iletişim halinde olmak ve yeni bir iş başvurusunda bulunmak için uygun bir döneme giriyorsunuz. Sağlığınızla ilgili konuları ihmal etmeyin.

        HANDE KAZANOVA / HT MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ