Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (15 Ağustos 2017)

        BAŞIMIZA NELER GELECEK?

        Bugün gökyüzünde oluşan Venüs-Plüton karşıt açısıyla ilişkilerimizde yoğun ve dramatik etkiler oluşabilir. Kıskançlık, baskı, yönlendirme ve manipülasyon etkisine karşı dikkat etmeli, inatçılıktan ve ego tartışmalarından kaçınmalıyız. Şiddet ve baskılama eğilimimiz artabilir.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ailenizde anlaşmazlıklar ve ego sürtüşmelerine açık bir gün olabilir. İlişkilerinizde kıskançlık ve baskıya izin vermeyin ve siz de başkasına uygulamayın.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yakın ilişkilerinizde bazı noktalarda zorlanabilirsiniz. İnsanlardan göreceğiniz tepkiler yüzünden , ilişkilerinizde baskıcı davranabilirsiniz.

        REKLAM

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Parasal işlerinizde ve ilişkilerinizde bazı anlaşmazlıklarla, karşılaşabilirsiniz. Sevdiğinize veya ortağınıza bu konularda sert tutum sergilememeye çalışın.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bu dönemde kendinize önem vermeniz ve fazla özen göstermeniz, özel yaşantınızda zorunluluklara neden olabilir. Sevgiliniz sizi kıskanabilir.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Çevrenizle ilişkilerinizde bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Egonuzu şişirecek hareketlerden sakının. Anlayış ve ılımlılık her şeyin anahtarı olabilir.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İlişkilerinizde sorunlara açıksınız. Hayatınızdaki kişinin, üzerinizde kuracağı baskılar sizi bunaltabilir, siz de ona baskı ve kıskançlıkla yaklaşabilirsiniz.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        İş hayatınızda davranışlarınızdan kaynaklı bazı ilişkilerinizde bozulmalar yaşanabilir. Sorunlara körükle gitmeyin. Taviz vermemeniz sizi zorlayabilir.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Eğitim ve seyahat işlerinizde bazı sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Duygularınızdaki yoğunluk, özel hayatınızdaki ilişkilerinizde zorlanmanıza neden olabilir.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Parasal işlerinizde bazı anlaşmazlıklara açık olabilirsiniz. Özel ilişkilerinizde sahip olmayı seviyorsunuz ama kıskançlık gibi etkiler sizi zorlayabilir.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevdiğinizi kendinize göre yönlendirebilir, ilişkinizi bir güç gösterisine çevirebilirsiniz. Duygularınız yoğun olacağından karşı tarafı çok fazla örselemeyin.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş yaptığınız insanlarla olan ilişkilerinizde zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Olaylara mantıkla bakmalı, duygularınızın yoğunluğundan arınmalısınız.

        REKLAM

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınızda duygusal zorlanmalarınız oluşabilir. Dostlarınız, sevgilinizle karşı karşıya gelebilirler. Mantığı öne çıkarmalı, inatçılıktan kaçınmalısınız.

        BUGÜN DOĞANLAR

        Bugün doğduysanız; değişim rüzgarları hayatınızda çok etkili. Bu yüzden çok ilginç ve romantik deneyimler yaşayacaksınız. Değişik yerler ve kültürler ilginizi çekiyor. Kafanız çok dağınık olduğu için kazalara davetiye çıkarmamaya özen gösterin. Bu sene, ilişkilerinizde düzenlemeler yapmalısınız.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ