Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Pancar Kooperatifi'nin hesaplarına el konuldu

        ESKİŞEHİR (AHT)

        Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, usulsüzlük iddialarıyla ilgili olarak Eskişehir cumhuriyet savcılığının talimatı üzerine Eskişehir ve Civarı Pancar Ekicileri Kooperatifi'ne baskın yaptı.

        Mali Suçlar Büro Amirliği ekipleri, Eskişehir ve çevresinde 100 bine yakın ortağı bulunan ve uzun yıllardır Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal'ın başkanlığını yaptığı Pancar Ekicileri Kooperatifi'ne baskın düzenledi. Polis kooperatifte bulunan bilgisayarla belgeleri tek tek incelemeye başladı. Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, arama çalışmalarının usulsüzlük iddialarıyla ilgili savcılığın verdiği talimatla yapıldığını, tüm bilgisayar ve evraka el konulduğunu söyledi. Yetkililer, gözaltına alınan kimse olmadığını da kaydettiler.

        Eskişehir'de geçen ay 50 kooperatif üyesi, Eskişehir ve Civarı Pancar Ekicileri Kooperatifi bahçesine toplanarak yaptıkları basın açıklamasında, mevcut yönetimin usulsüzlük yaparak kooperatifi milyonlarca lira zarara uğrattığını öne sürmüştü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ