Beşiktaş'ın anlaştığı Ernest Poku bu gece İstanbul'a geldi!
Beşiktaş, Ernest Poku'yu renklerine bağlıyor. 22 yaşındaki kanat oyuncusu, siyah-beyazlı kulüp için İstanbul'a geldi.
Yaz transfer döneminin en hızlı ekiplerinden Beşiktaş, sağ kanat transferini tamamladı. Siyah-beyazlılar, Bundesliga'da Bayer Leverkusen forması giyen Ernest Poku ile anlaşmaya vardı.
Yönetim, 22 yaşındaki oyuncuyu Alman ekibinden satın alma opsiyonuyla kiralayacak.
İSTANBUL'A GELDİ
Hollandalı sağ kanat siyah-beyazlılara katılmak için İstanbul'a geldi. Poku sağlık kontrollerinin ardından takıma katılacak.
İLK SÖZLERİ
İlk röportajını kulübün YouTube kanalına veren Ernest Poku, "İyi hissediyorum, zindeyim ve başlamaya hazırım. Taraftarın önünde oynamak için sabırsızlanıyorum." dedi.
MALİYETİ BELLİ OLDU
Beşiktaş, Ernest Poku için Bayer Leverkusen'e 3 milyon euro kiralama bedeli ödeyecek. Ayrıca şartlara bağlı satın alma opsiyonunun 20 milyon euro olacağı da öğrenildi.
PERFORMANSI
Geçtiğimiz sezon Bayer Leverkusen formasıyla 45 maça çıkan Ernest Poku, 5 gol ve 8 asiste imza attı.