Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Hava Durumu

        Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin yağışlı geçmesi bekleniyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, doğu bölgeler ile iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerine kadar Osmaniye ve Hatay çevrelerinde lokal olarak kuvvetli olması bekleniyor.

        İL İL EN DETAYLI VE EN GÜNCEL HAVA DURUMU BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYIN

        Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığında, yurt genelinde önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor.

        Ankara: Parçalı ve çok bulutlu 7

        KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların öğle saatlerine kadar Osmaniye ve Hatay çevrelerinde lokal olarak kuvvetli olması beklendiğinden oluşabilecek olumsuzluklara karşı (sel, su baskını, ulaşımda aksamalar, vb.) karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

        BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI: Sabah ve gece saatlerinde, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'da buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ulaşımda aksamalar, vb.) karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

        ÖNERİLEN VİDEO

        Taksiciler yolu ringe çevirdi

        İstanbul Fatih'te iddiaya göre, yolcu alma nedeniyle taksiciler arasında yumruklu kavga çıktı. Çevredekilerin araya girmesiyle sona eren kavga, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.(DHA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ