Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Sibel Uzun kimdir? Sibel Uzun kaç yaşında, nereli? Sibel Uzun biyografisi

        Sibel Uzun 29 mart 1982 İstabul’da doğdu. Bahçelievler Siyavuşpaşa İlkokulu’nda başlayan eğitim hayatı hâlâ devam etmektedir.
Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi’nde Uluslararası İlişkiler ve İstanbul üniversitesi-Auzef bünyesinde Sosyoloji bölümü olmak üzere iki lisans eğitimine devam etmektedir.

        Sibel Uzun; evli, üç çocuk annesidir.

        Yazar Sibel Uzun; T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ilgili kuruluşu MYK-Belgeli Profesyonel Koç, ICF-ACC Unvanlı Profesyonel Koç, Medya Ege Köşe Yazarı, aynı zamanda Spiritüel Şifacı olarak bütüne hizmet ediyor.

        Sibel Uzun, Destek Yayınları’ndan çıkan Işığın Şifa Yolu isimli kitabına ilişkin açıklamalarında "Kitap, bir’den bir’e uyanmaya niyet eden herkes için kendine sıklıkla ‘neden ben’ sorusunu soran cevap arayan, yaşamındaki döngülerin üzerine gidilmesi gerektiğini vurgu yapan kolektif bir bilinç ışığında yazıldı aslında. Birdenbire bitişiktir Türkçede bilirsin, buradaki vurgu birliğe uyanmak ve katılmak, unuttuklarımızı hatırlamak, sınırlandırılmış tüm zihin yapımızın farkına varmak. Baştan sona minik dokunuşlarla hatırlatma tuşuna basan farkındalık, içsel keşif, şifa yayan bir kitap. Size sizi sunuyor. Soruların cevaplarını yakalıyorsunuz. Allah’a ve onun sistemde var ettiği her şeye bakış açınızı genişlettiriyor. Sadece pozitif düşünce gücüyle değil tam ve bütün olduğunuzu unutmayın, şefkatle kendinize yaklaşın diyor. Kaynak siz de… Gerisi kitabımızda." ifadelerini kullandı.

        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ