Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık Kulaklarını deldirdi, hayatı kabusa döndü! Sağlık Haberleri
        1

        Kulaklarında keloid olan 29 yaşındaki Amber Rega, yıllarca bu şekilde yaşadıktan sonra, onlardan kurtulmaya karar verdi.

        2

        4,5 yıl önce kulaklarını deldirtmeyi düşündüğünü söyleyen Rega, kulaklarının arkasında yumru oluşmaya başladığını söyledi.

        3

        Üzüm büyüklüğüne ulaşan yumruların her geçen gün biraz daha büyüdüğünü söyleyen Amber Rega, artık onlardan kurtulmak istediğini söyledi.

        4

        Çok şiddetli ağrılarının olduğunu ve kulaklarının sürekli ısındığını kaydeden Amber, bu yüzden de Doktor Sandra Lee'nin kapısını çalmaya karar verdi.

        5

        Kulaklarını deldirtirken kıkırdaklarının parçalanması üzerine keloid oluştuğunu belirten Amber, bir dermatolog bulduğunu ancak ücreti yüksek olduğu için kulaklarını saklamaya karar verdi.

        6

        Yıllar sonra Dr. Lee'nin adını duyan Amber Rega, kulaklarındaki keloidden kurtuldu.

        19

        20 yıl sonra destek almaya karar veren hastaya müdahale eden Dr. Lee, hastada pilar kist olduğunu söyledi.

        20

        İlginç bir operasyona daha imza atan Dr. Sandra Lee'nin Youtube'da 4 milyondan fazla takipçisi bulunuyor.

        21

        Pilar kistin genelde saç köklerinin etrafında büyüdüğünü ve kafa derisinde ortaya çıktığını söyleyen Dr. Lee, "Tedavi genellikle kozmetik nedenlerden ötürüdür. İnsanlar bu görünümden hoşlanmazlar ve kistin çıkarılmasıyla iyileşirler" dedi.

        34

        Vakit kaybetmeden doktora giden kadına hemen müdahale edildi. Zaten tedavi gördüğü hastanenin doktoru, küçük bir kesiyle şakağındaki kitleyi aldı.

        35

        Vakit kaybetmeden doktora giden kadına hemen müdahale edildi. Zaten tedavi gördüğü hastanenin doktoru, küçük bir kesiyle şakağındaki kitleyi aldı.

        36

        Yaşama sevinciyle dolu olan bu yaşlı kadın, "Önümüzdeki hafta partide güzel görünmek istiyorum" diye espriler yaptı.

        37

        Doktoru Sandra Lee, geçen hafta, yaşlı kadının sol kulağının üst sarmalından da cilt kanserine neden olan bir dokunun alındığını söyledi.

        38

        Doktoru; "Hastanın kızı, vakit kaybetmeden bu büyük disk şeklindeki siyah noktayı işaretleyip annesini bize getirdi" dedi.

        39

        Aynı zamanda doktor, bu hastayla beraber onca vakit geçirmemize rağmen aslında gözümden böyle bir şey kaçmazdı ama..." dediği de gözlerden kaçmadı.

        40

        BU SİYAH NOKTA BAŞKA SİYAH NOKTA

        Çoğumuz zaman zaman bu sorunla karşı karşıya kalırız. Ama bu siyah nokta bir başka...

        41

        Dillere destan olacak büyüklükteki bu siyah nokta görüldüğü üzere cilt dokusunu tamamen kabartmış durumda.

        42

        Sıkılmak üzere bekleyen bu siyah nokta sadece bir hamle bekliyor.

        43

        Yardım bekleyen kişiye yardım elinin uzatılmasıyla birlikte içindeki oluşum dışarı akmaya başlıyor. Bakmaya cesaret edemeyeceğiniz bu siyah nokta, sahibine oldukça acı veriyor. Hiç bitmeyecekmiş gibi görünen o iltihap ve kan akmaya devam ediyor. Bu anlamda uzmanlar, bu tip durumlarla karşılaşıldığında çok fazla beklemeden bir uzman desteği almak gerektiğini söylüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ