Kazada ölen 2 sağlık çalışanı toprağa verildiı
DİYARBAKIR'ın Eğil ilçesinde, devrilen tur minibüsünde hayatını kaybeden sağlık çalışanları, memleketleri Adıyaman'da toprağa verildi.
DİYARBAKIR’ın Eğil ilçesinde, devrilen tur minibüsünde hayatını kaybeden sağlık çalışanları, memleketleri Adıyaman'da toprağa verildi.
Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli hemşire Gülşen Ayğün ile psikolog Meryem Ege'nin de aralarında olduğu sağlık görevlileri, dün gezi için Diyarbakır'ın Eğil ilçesine gitti. Sağlık çalışanlarını taşıyan minibüs sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu direğe çarparak devrildi. Kazada, minibüsteki Meryem Ege ile Gülşen Ayğün hayatını kaybetti, 14 kişi ise yaralandı.
Meryem Ege ile Gülşen Ayğün’ün cenazeleri otopsi işlemlerinin ardından Adıyaman'a getirildi. Ayğün'ün cenazesi, öğlende Şambayat beldesinde, Ege'nin cenazesi ise Kahta ilçe merkezinde kılınan cenaze namazının ardından ilçe mezarlığında toprağa verildi.
Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.