Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ala Tokel'in olaylı gecesi! Önce çarptı sonra kaçtı... - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Sosyal medya fenomeni Ala Tokel, dün gece Ulus'ta trafik kazasına karıştı. Tokel'in özel şoförü, bir otomobile çarptı.

        2

        "POLİS ÇAĞIRACAĞIZ!"

        Bu sırada olay yerine muhabirlerin gelmesiyle panik olan 27 yaşındaki sosyal medya fenomeni, olay yerinden uzaklaşmaya çalıştı. Çarptığı araçtaki şahıslar, Ala Tokel'e "Araç kiralık, polis çağıracağız!" dedi.

        3

        "NE ÇEKİYORSUN!"

        Tokel, bu sırada görüntü alan bir kameramana, "Ne çekiyorsun!" diyerek tepki gösterdi. Ala Tokel'in özel şoförü de basın mensuplarına müdahale ederek, gazetecileri engellemek için direndi.

        4

        POLİSİ BEKLEMEDİ

        Tokel, erkek arkadaşının gelmesiyle, polisi beklemeden olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Araç sahipleri ise polisi bekleyerek Youtuber'dan şikayetçi oldu.

        5

        OĞULCAN ENGİN İLE AŞK YAŞAMIŞTI

        Öte yandan Ala Toke, şarkıcı Seda Sayan'ın futbol yorumcusu Sinan Engin ile evliliğinden dünyaya gelen işletmeci oğlu Oğulcan Engin ile kısa süreli aşk yaşamıştı.

        6

        ALA TOKEL HAKKINDA

        Ala Tokel, 3 Aralık 1994'de dünyaya geldi. Tokel’in annesi İranlı, babası ise İstanbul doğumlu. Ala Tokel, Kadir Has Üniversitesi Yeni Medya lisans bölümünden mezun oldu. YouTube'da 262 bin abonesi olan Tokel'in kendisine ait bir makyaj stüdyosu bulunuyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ