Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde 3 şüphelinin gözaltına alındığı kaçakçılık operasyonunda, çok sayıda gümrük kaçağı ürün ele geçirildi.

        Alınan bilgiye göre, Jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, şüpheliler D.Ç, K.K. ve E.D'nin gümrük kaçağı olduğu tespit edilen ürünleri satışa sunacağı bilgisine ulaştı.

        Bunun üzerine Kahramankazan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleriyle ortak operasyon düzenleyen ekipler, şüphelilerin kullandığı tırı durdurdu.

        Araçta yapılan aramada, 240 bin makaron, 671 paket sigara, 500 elektronik sigara, 492 kilogram tütün, 215 paket nargile tütünü, 4 bin 52 giyim ve aksesuar malzemesi, 3 bin 717 paket gıda malzemesi, 560 elektronik malzeme, 559 çakmak, 64 hırdavat malzemesi ele geçirildi.

        Ele geçen malzemelere el konulurken şüpheliler D.Ç, K.K. ve E.D. gözaltına alındı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler