Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Belçika'da terör örgütü PKK yandaşlarının provokasyonuna ilişkin, "Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığını gerekli girişimleri derhal yaparak insanlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamaya çağırıyoruz." ifadesini kullandı.

        Zorlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, terör örgütü PKK destekçilerinin son günlerde Belçika'daki Türklere yönelik tahrik edici saldırılarının arttığını belirtti.

        Güvenlik güçlerinin geç müdahale etmesi ve önlem almamasının endişeleri artırdığını vurgulayan Zorlu, "Hain terör örgütü PKK'nın Avrupa merkezli faaliyetlerini belirli bir gündem ve planlama ile yürüttüğü bilinmektedir. Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığını gerekli girişimleri derhal yaparak insanlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamaya çağırıyoruz." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler