Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, "Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, anne ve babalar öncelikle birbirimizle, aile büyüklerimizle, akraba ve komşularımızla hürmetle bayramlaşalım, kırgınlıkları ve küskünlükleri bertaraf edelim, aramızdaki muhabbet ve sevgiyi çoğaltalım" ifadesine yer verdi.

        Bakan Tekin, mesajında, bir huzur iklimi olan mübarek ayın ardından kardeşlik, esenlik ve barış esintisinin yayılarak zamanı ve mekanı kuşatacağı Ramazan Bayramı'na girildiğini anımsattı.

        Her zaman olduğu gibi bu bayramın da memleketin, mahallelerin ve ailelerin birlik ve beraberliğini kuvvetlendireceğini vurgulayan Tekin, mesajında şunları belirtti:

        "Bu vesileyle hepimiz, öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, anne ve babalar öncelikle birbirimizle, aile büyüklerimizle, akraba ve komşularımızla hürmetle bayramlaşalım; kırgınlıkları ve küskünlükleri bertaraf edelim, aramızdaki muhabbet ve sevgiyi çoğaltalım. Bu bayramı da hastalarımızın, yaşlılarımızın ve kimsesizlerin bayramı yapalım. Yeryüzündeki kötülüklere karşılık sevgiyi, saygıyı, şefkati ve vefayı bütün aleme yaymak için direnen, umut ve azimle çalışan herkese bir hediye olan bu bayramın esenlik getirmesini temenni ediyorum. Öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve velilerimizin tek tek mübarek Ramazan Bayramlarını kutluyor, sağlık ve afiyet içinde nice bayramlara erişmemiz temennisiyle aziz milletimi muhabbetle selamlıyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler