Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Modern Pentatlon Dünya Kupası'nın Ankara ayağında kadınlar kategorisinde yarışan İlke Özyüksel ve İpek Akşin, yarı finale yükseldi.

        Organizasyonun ilk günündeki kadınlar elemeleri, Ankara Atlı Spor Kulübü ve Yenimahalle Spor Kompleksi'nde yapıldı.

        Sporcuların eskrim, binicilik, yüzme, koşu ve atış branşlarında mücadele ettiği elemelere 91 kadın pentatlet katıldı. Yarışmalarda Türkiye'yi Ebrar Çalışkan, İlke Özyüksel, İpek Akşin, Selin Eyüpoğlu, Sıdal Aslan ve Yaren Nur Polat temsil etti.

        İlke ve İpek, üç grup halinde yapılan elemelerde en yüksek puan alan 36 kadın sporcu arasına girerek 18 Nisan’daki yarı finale katılmaya hak kazandı.

        Organizasyonda yarın erkekler kategorisindeki elemeler gerçekleştirilecek. Eleme müsabakalarında Türkiye'den Buğra Ünal, Yunus Çalışkan, Dora Nusretoğlu, Kıvanç Taşyaran, Furkan Murat ve Tuğra Yüksel yarışacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler