Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güvenlik Antalya'da şehirlerarası otobüs terminalinde yapılan aramalarda valizin içinden Boğa yılanı çıktı

        İzmir’den şehirlerarası yolcu otobüsü ileAntalya’ya gönderilen ve kaçak yollarla şehre sokulmak istenen valiz içerisindeki Boa yılanı, otogar polisi tarafından fark edilerek, yakalandı.

        Valizi teslim almaya gelen ve ismi açıklanmayan bir kişiye Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Antalya Şubesiekiplerince 6 bin 500 lira tutarında para cezası uygulanıp yılana el konuldu.

        Edinilen bilgiye göre, olay, geçen Çarşamba günüAntalyaŞehirler Arası Otobüs Terminali’nde yaşandı. İzmir’denAntalya’ya otobüs firması ile valiz içerisinde gönderilen 2.20 metre boyundaki boa yılanıAntalyaŞehirlerarası Otobüs Terminali’nde otogar polisi tarafından fark edilerek Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP)AntalyaŞube Müdürlüğü merkez ekiplerine bildirildi.

        Olay yerine gelen DKMP ekipleri, yılanı teslim almaya gelen kişinin beyanına başvurarak, bu ve benzeri hayvanların beslenmesinin bulundurulmasının ve satılmasının yasak olduğu hakkında uyarılarda bulundu. Boa yılanını teslim alan ekipler, yediemin senedi ile yılanıAntalyaHayvanat Bahçesi’ne teslim etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ