Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Arda Turan - Beşiktaş transferinde son durum - Beşiktaş Haberleri
        1

        Devler Ligi’nde tarih yazarak grup aşamalarını lider olarak tamamlayan Siyah-Beyazlılar, Süper Lig’de ise beklenenin altında kalmıştı.

        2

        Sezonun ikinci yarısında bu durumu değiştirip takımın ligde üst üste üçüncü şampiyonluğa ulaşmasını isteyen yönetim, kadroyu güçlendirmek için harekete geçti.

        3

        Fanatik'in haberine göre; bu doğrultuda birçok ismi gündemine alan Kara Kartal, en büyük bombasını Katalan devi Barcelona’da forma giyen milli yıldız Arda Turan olarak belirlemişti.

        4

        Yıldız isimle geçen hafta ilk teması Asbaşkan Umut Güner aracılığıyla kuran Kartal, pazarlıklara başlamıştı.

        5

        La Liga’ya devre arası verilmesinin ardından soluğu Türkiye’de alan Arda Turan’ın, geleceğiyle ilgili kararı önceki gün Yeniköy’deki bir balıkçıda yakın arkadaşlarıyla paylaştığı bildirildi.

        6

        30 yaşındaki kanat oyuncusunun, “Barcelona serüveni benim için bitti sayılır. Türkiye’de oynamayı çok özledim. Şartlar oluşursa Beşiktaş neden olmasın” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

        7

        Bu sözlerin ardından bir arkadaşının, “Galatasaray’a dönmek istemez misin?” sorusuna ise tecrübeli oyuncunun, “Onların durumu iyi! Galatasaray konusunu konuşmayalım” cevabını verdiği belirtildi.

        8

        Siyah-Beyazlılar’ın, yıldız isim için Barcelona’yla menajer Ahmet Bulut aracılığıyla görüşmelere başladığı ve yönetimin satın alma opsiyonlu 1,5 yıllık kiralama formülü üzerinde durduğu belirtildi.

        9

        Teknik direktör Ernesto Valverde’nin bu sezon forma şansı tanımadığı Arda Turan için Barcelona Yönetimi de kararını vermişti.