Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Aslı Bekiroğlu: Zor bir dönem geçirdim! Aslı Bekiroğlu'ndan o fotoğraflara açıklama - Magazin haberleri
        1

        Oyuncu Aslı Bekiroğlu'nun sevgilisi Can Koçkan ile özel fotoğrafları internete sızdırıldı.

        2

        Habertürk'ten Şevval Yılmaz'ın haberine göre; Bekiroğlu, reklam yüzü olduğu bir cilt bakım markasının lansmanında görüntülendi.

        3

        YAŞADIĞI SİBER ZORBALIĞI ANLATTI

        Yaşadığı siber zorbalığın ardından ilk kez kamera karşısına geçen Bekiroğlu, duygularını dile getirdi.

        4

        Bekiroğlu, kendisine yöneltilen "Biz şu an senin neler hissettiğini merak ediyoruz" sözleri üzerine şu açıklamalarda bulundu:

        5

        "ZOR BİR DÖNEM GEÇİRDİM"

        Zor bir dönem geçirdim ama bu dönemden sonra artık hayata farklı bir yerden bakıyorum. Çünkü çok destek aldım. Tanımadığım onlarca kadından, erkekten, meslektaşlarımdan, basın mensuplarından, köşe yazarlarından çok büyük destek aldım.

        6

        "BU BANA ÇOK İYİ GELDİ"

        Bu bana gerçekten çok iyi geldi. Bu dünyadaki iyliğe yeniden inanmamı sağladı diyebilirim. Sosyal medyada insanlar sizleri tanımadan eleştiriyorlar, aşağılıyorlar, yargılıyorlar ama bu insanların dışında bir de bunun bir suç olduğunu görüp bana destek olan, kişiye ne kadar zarar verebileceğini bilen insanlar da var.

        7

        "HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM"

        Destek olan herkese çok teşekkür ederim. Gerçekten herkesin bir noktada iyi kalpliliğe ve nezakete ihtiyacı olabilir. Bundan sonra bunun kimsenin başına gelmemesi için ne yapabiliriz, birbirimize nasıl destek oluruz, nasıl beraber oluruz bunları konuşmamız lazım. Ben burada başkalarının başına gelmesin diye umut olarak duruyorum.

        8

        İREM DERİCİ'DEN ASLI BEKİROĞLU'NA DESTEK

        Öte yandan popçu İrem Derici de lansmanda Aslı Bekiroğlu'nu yalnız bırakmayan isimler arasındaydı.

        9

        Bekiroğlu'na destek olan Derici, "Bundan sonra herhangi biri siber zorbalığa uğradığında beni de bir savaşçı olarak yanında görecektir" ifadelerini kullandı.

        10

        Yıllar önce geçirdiği zor günleri hatırlatan İrem Derici, konuyla ilgili şunları söyledi:

        11

        Biz Aslı ile bugün tanışıyoruz diyebilirim. Türkiye'nin sanırım en çok linç yiyen, en çok dalga geçilen, alay edilen kadınlarından biriyim. 8 yıldır bu piyasadayım.

        12

        "SİBER ZORBALIK ÖLÜMDEN DÖNMEME SEBEP OLDU"

        Siber zorbalığın en dibini görmüş bir kadınım. Hatta bu 3 yıl önce benim 40 kiloya kadar düşüp, 30 gün yoğun bakımda yatıp, gerçekten ölümden dönmeme sebep olan bir durum.

        13

        "AĞZIMI DİKTİRMEYİ DÜŞÜNDÜM"

        Üç burun ameliyatı oldum, sırf bu siber zorbalıklardan kurtulmak için. Bir dönem ağzımı diktirmeyi düşündüm ama böyle bir şey olmadığı için yapamadım.

        14

        "AKIL SAĞLIĞIMI YİTİRDİM"

        Artık çelik bir duvar oldum. Akıl sağlığımı yitirdim bir dönem. Psikolojik tedavi gördüm. Son bir yıldır daha iyiyim. O yüzden bugün buradayım. Bundan sonra herhangi biri siber zorbalığa uğradığında beni de bir savaşçı olarak yanında görecektir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ