Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Aydın'da yolcu treni ile otomobil çarpıştı: 3 ölü 3 yaralı

        Trenin çarptığı otomobilde anne ile bebeği ve 10 yaşındaki akrabaları öldü, 3 kişi yaralandı.

        Habertürk Haber Merkezi'nden Durmuş Ali Kılınç'ın aktardığı bilgilere göre, Aydın'ın Germencik ilçesinde yemek yedikten sonra evlerine dönen iki ailenin bulunduğu otomobil kontrolsüz hemzemin geçitte trenle çarpıştı. Kazada 20 yaşındaki Nazlı Karacan ve 11 aylık kızı Ecrin Karacan ile 10 yaşındaki Sudenaz Eroğlu hayatını kaybetti, 2'si ağır 3 kişi yaralandı. Nazlı Karacan ve bebeğinden geriye yaralı eşi Gürhan Karacan'la birlikte kazadan yaklaşık bir saat önce yemek yedikleri lokantada çektirdikleri fotoğraf kaldı.

        Söke-Aydın seferini yapan M.A. idaresindeki 32351 sefer sayılı yolcu treni, dün gece saat 22.30 sıralarında Germencik'e bağlı Moralı hemzemin geçitten geçmeye çalışan Gürhan Karacan (27) yönetimindeki otomobile çarptı. Kazanın ardından trenden inen yolcular 112 Acil Sağlık ve jandarmaya haber verdi. Vatandaşların da yardımıyla trenin çarptığı araçtan çıkarılan yaralılar Gürhan Karacan, Hüseyin Eroğlu (40) ve Aysun Eroğlu'nu (27) hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan Gürhan Karacan ile Aysun Eroğlu'nun hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. Araçta bulunan Nazlı Karacan (20), 11 aylık bebeği Ecrin Karacan ve 10 yaşındaki Sudenaz Eroğlu'nun ise hayatını kaybettiği belirlendi. Kontrolsüz hemzemin geçitteki kazanın dikkatsizlik nedeniyle meydana geldiği belirtilirken makinistler gözaltına alındı.

        SON ANLARINI PAYLAŞMIŞLAR

        Buharkent ilçesinde oturan Karacan ailesinin, ziyaret için akrabalarıyla birlikte Germencik'e geldikleri, akşam yemeği için Ortaklar'da çöpşiş yedikleri tespit edildi. Karacan ailesinin kazadan yaklaşık bir saat önce yemek yedikleri lokantada çektirdikleri fotoğrafı sosyal medyada paylaştığı belirtildi.

        Bir hafta önce evliliklerinin ikinci yıl dönümünü kutlayan Karacan çiftinden geriye mutlu günlerinde çekilmiş fotoğraflar kaldı. Kazada kızıyla birlikte hayatını kaybeden Nazlı Karacan'ın, evlilik yıldönümlerinde paylaştığı fotoğrafların altına, "Evliliğimizde iki yılı devirdik bugün. Acısıyla tatlısıyla çok güzel. Mutluluklar ile ve iki yılın bize getirdiği en güzel şey olan kızımız Ecrinimle daha nice güzel yıllara inşallah" notunu paylaştığı görüldü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ