Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Didim Devlet Hastanesi’ nde yurt dışına çıkacak olan ve yurt dışından ilçeye gelen turistler için Kovid19 PCR testi Numune alım noktaları oluşturuldu.

        Vatandaşlar yurt dışına çıkışlarını belgeleyen evrakları ile birlikte numune alım noktalarına başvurmaları sonrasında tetkik bedeli Bakanlıkça belirlenen 250 TL’yi yatırmış olduklarına dair dekontu ibraz etmeleri gerekiyor. Numune alma ve test noktalarında Bakanlıkca belirlenen Kamu Sağlık Hizmet Tarifesinde belirlenen test ücreti geçerli olup belirtilen ücret dışında herhangi bir bedel talep edilemeyeceği öğrenildi.

        Didim Devlet Hastanesi Kovid19 turizm polikliniği Kovid19 PCR testi Numune alım noktasına başvuran vatandaşların boğaz ve burundan alınan sürüntüler, Bakanlıkça Kovid19 yetkilendirilmiş tanı laboratuarları arasında yer alan Halk Sağlığı laboratuarında işlenmesi sonrasında sonuçlar hızlı bir şekilde E nabız sistemine yükleniyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler