Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal'ın istifasının ardından Cumhur İttifakı’nın adayı Mehmet Erikmen, 1 oy farkla yeni belediye başkanı seçildi.

        Geçtiğimiz günlerde göreve geldiği 31 Mart 2019 seçimlerinden bu güne kadar ilçede gerçekleştirdiği icraatlarını açıklayarak toplantı sonunda istifasını açıklayan Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal'ın ardından yeni başkanının kim olacağı merakla bekleniyordu. Cumhur İttifakı adayı olarak Mehmet Erikmen, Millet İttifakı adayı olarak Erdinç Gümüş’ün yarıştığı başkan seçimlerinde ilk 2 turda yeterli adaylar yeterli oyu alamayınca, yeni başkan üçüncü turda belli oldu. Belediye meclis üyelerinin oy kullandığı seçimlerin üçüncü turunda Mehmet Erikmen, rakibine karşı aldığı 1 oy farkla yeni başkan seçildi. Üçüncü turun sonucunda Millet İttifakı adayı Erdinç Gümüş 5 oy, Cumhur İttifakı adayı Mehmet Erikmen ise 6 oy aldı.

        Erikmen’in başkan seçilmesinin ardından tebrik mesajı yayınlayan MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık; “Halka hizmet, Hakk’a hizmet kaidesi, ‘Üretken Belediyecilik’ ilkesi ile dürüst, müşfik, çalışkan yönetim anlayışıyla çalışacağına yürekten inandığımız Cumhur İttifakı MHP’nin Belediye Başkan adayı Sayın Mehmet Erikmen güzel ilçemiz Karacasu Belediye Başkanı seçilmiştir. Karacasu ve çok değerli Karacasulu hemşerilerimize için hayırlara vesile olsun” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler