Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir'de polis ve jandarma ekipleri il genelinde 'Huzur ve Güven operasyonlarında ayrı ayrı yaptıkları asayiş ve trafik uygulamalarında çeşitli suçlardan aranan 38 şahıs gözaltına alınırken, adli makamlara sevk edilen 9 şahıs tutuklandı.

        Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla Altıeylül, Karesi, Ayvalık, Bandırma, Bigadiç, Burhaniye, Edremit, Gönen, İvrindi ve Kepsut ilçelerinde yapılan çalışmalarda çeşitli suçlardan aranan 28 şahıs gözaltına alınırken, adli makamlara sevk edilen 9 şahıs tutuklandı. Yapılan aramalarda; 5 adet ruhsatsız tabanca ve tabancalara ait 27 adet fişek, 3 adet ruhsatsız tüfek ve tüfeklere ait 4 adet kartuş ele geçirildi.

        Balıkesir İl Jandarma Komutanlığına bağlı Trafik ve Asayiş Timleri tarafından, il genelinde yapılan uygulamalarda 2 bin 420 şahsa GBT uygulaması yapılırken, çeşitli suçlardan aranan 10 şahıs gözaltına alındı. 1 adet ruhsatsız tabanca ve 1 adet tescilsiz motosiklet ele geçirildi. Ayrıca yapılan trafik denetimlerinde, 2 bin 900 araç ve motosiklet kontrol edilirken, 73 araca 65 bin 814 lira idari para ceza uygulandı.

        23 araç veya motosiklet de trafikten men edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler