Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Sosyal Güvenlik Personel alımı Bekçi alımı ön sağlık başvuru sonuçları ne zaman açıklanır? 2019 Bekçi alımı son durum - Sosyal Güvenlik Haberleri

        Bekçi alımı ön sağlık başvuru sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Bekçi alımı ilanına başvuruda bulunan adaylar onay almasının ardından ikinci aşama olarak ön sağlık başvuru sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. Peki, bekçi alımı yazılı ve sözlü sınav ne zaman yapılacak? Konuyla ilgili açıklama geldi mi? İşte detaylar...

        BEKÇİ ALIMI ÖN SAĞLIK BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

        Bekçilik alımı ön sağlık başvuru sonuçları ne zaman açıklanak sorusu merak konusu oldu. Başvuru sonuçları olumlu geçen adaylar yaklaşık 1 ay sonra yazılı sınava girecek ardından sözlü mülakata girecek ve eğitim görmeye başlayacak.

        REKLAM

        BEKÇİ ALIMI YAZILI VE SÖZLÜ SINAV NE ZAMAN YAPILACAK?

        Bekçi alımında yazılı sınavlar ön sağlık başvuru sonuçlarının belli olmasının ardından gerçekleşecek. Tarihler ile ilgili ise henüz Polis Akademisi Başkanlığı tarafından açıklanmamıştır. Yayınlanır yayınlanmaz haber sitemizde de olacaktır.

        BEKÇİLİK SINAVI NASIL OLACAK?

        Bekçi alımı için adaylar 100 tam puan üzerinden değerlendirilecek. Adaylara 100 soru sorulacak ve adaylara cevaplamaları için 120 dakika verilecek. Yazılı sınavda (100) puan üzerinden en az (50) puan alanlar başarılı sayılacak.

        Sorular, Türkçe, Sosyal Bilgiler, Fen Bilgisi, Hayat Bilgisi, Matematik ve Genel Kültür konularından olacak.

        Yazılı sınavda (100) puan üzerinden en az (50) puan alanlar başarılı sayılacaktır.

        Haberi Hazırlayan: Büşra Kamış
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ