Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Beşiktaş Malmö maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? UEFA Avrupa Ligi I Grup maçı - Futbol Haberleri

        Beşiktaş, evinde İsveç ekibi Malmö'yü ağırlayacak. Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nda 7 puan ile 2. sırada yer alıyor. Beşiktaş'ın rakibi Malmö ise 6 puanla 3. sırada.Peki, Beşiktaş Malmö maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? UEFA Avrupa Ligi I Grup maçı

        BEŞİKTAŞ MALMÖ MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

        Beşiktaş Malmö maçı 13 Aralık'ta saat 20.55'te oynanacak. Müsabaka beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

        EN FARKLI GALİBİYETİ DE GÜNEŞ İLE ALDI

        Siyah-beyazlı ekip, Avrupa kupalarındaki en farklı galibiyeti de Şenol Güneş yönetiminde elde etti.

        UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda bu sezon Faroe Adaları temsilcisi B36 Torshavn'ı Vodafone Park'ta 6-0 mağlup eden Beşiktaş, Avrupa'daki en farklı skorlu galibiyetine imza atmayı başardı.

        REKLAM

        Siyah-beyazlılar, bu kulvarda daha önce en farklı skorlu galibiyetini 2002-2003 sezonunda UEFA Kupası 1. tur rövanş maçında Bosna Hersek temsilcisi Saraybosna'yı deplasmanda 5-0 yenerek almıştı.

        EN GOLCÜ OYUNCU OKTAY DERELİOĞLU

        Siyah-beyazlı takımın Avrupa kupalarındaki en golcü oyuncusu sıralamasında Oktay Derelioğlu, 14 golle önde bulunuyor.

        Beşiktaş'ta geçmiş sezonlarda forma giyen Bobo 12 golle ikinci sırada yer alırken, Cenk Tosun ile Ricardo Quaresma ise 11'er kez fileleri havalandırdı.

        Siyah-beyazlı ekibin mevcut kadrosunda Avrupa kupalarında Ryan Babel 7 gol atarken, Gökhan Töre ise 5 kez fileleri havalandırdı. Beşiktaş'ta ayrıca Oğuzhan Özyakup 4 ile Vagner Love dörder, Cyle Larin 3, Mustafa Pektemek, Pepe, Jeremain Lens ve Tolgay Arslan ikişer, Adriano Correia, Necip Uysal, Caner Erkin, Enzo Roco ile Gökhan Gönül birer kez Avrupa arenasında gol sevinci yaşadı.

        Haberi Hazırlayan: Ümit Gündoğdu
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ