Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri! İlk yıldız tamam, diğeri yolda geliyor - Beşiktaş Haberleri
        1

        Avusturya'daki kampında birçok oyuncusu sakatlanan ve hazırlık maçlarında iyi bir görüntü vermeyen Beşiktaş'ta transfer harekatı başladı!

        2

        Abdullah Avcı'nın raporları doğrultusunda stoper arayışlarını sürdüren Kara Kartal, savunmaya ilk takviyesini yaptı!

        3

        Vitor Hugo’nun son anda Palmeiras’la anlaşması, Martins İndi’nin ise 6.5 milyon Euro'luk bonservisinin çok bulunması üzerine arayışlarına hız veren Beşiktaş, aradığı sol stoperi İspanya’da buldu.

        4

        Siyah-Beyazlılar, Villarreal forması giyen Victor Ruiz’i 3 yıllığına kadrosuna kattı. Kartal, İspanyol kulübüne 3.5 milyon Euro'luk bonservis bedeli ödeyecek.

        5

        Bugün İstanbul’a gelecek olan 30 yaşındaki sol stoperin sağlık kontrolünden geçerek imza atması bekleniyor. Ruiz’in kulübü ile 2020 yılına kadar özleşmesi bulunuyordu.

        6

        Kariyerine Espanyol’un altyapısında başlayan Ruiz, 2011 yılında 8.5 milyon Euro bonservis bedeli ile Napoli’ye transfer olmuştu. Buradan 6 ay sonra Valencia’ya geçen İspanyol stoper, 2014’te kiralandığı Villarreal’e 2015’te bonservisiyle birlikte gitti.

        7

        4 sezondur Villarreal’de forma giyen Ruiz, geçtiğimiz sezon 33 resmi maçta görev yaptı. Ruiz, bu karşılaşmaların tamamında 90 dakika sahada kaldı.

        8

        ABOU GERİ DÖNÜYOR!

        Burak Yılmaz'ın 1 ay sahalardan uzak kalacak olması camiayı tedirgin ederken Avusturya'daki hazırlık maçlarında gol bile atılamaması, yönetimi santrfor takviyesi için baskı altına aldı.

        9

        O Jogo'nun haberine göre Porto Teknik Direktör Sergio Conceiçao'nun Aboubakar'ı kadroda düşünmediği ve golcü oyuncu, Portekiz ekibinin Şampiyonlar Ligi kadrosuna dahil edilmedi!

        10

        Beşiktaş yönetimi de Porto'nun elden çıkarmak istediği ve satış listesine konduğu öne sürülen yıldız golcü için harekete geçti!

        11

        Beşiktaş'ın Kamerunlu futbolcuyla yaptığı görüşmelerin olumlu geçtiği belirtilirken imzanın da an meselesi olduğu öğrenildi.

        12

        2016-17 sezonunda yine kiralık olarak Beşiktaş'ta forma giyen Aboubakar kötü performans sergilediği ilk yarının ardından ligin ikinci yarısına damga vurmuş ve üst üste ikinci şampiyonluğun kazanılmasında büyük rol oynamıştı.

        13

        KONOPLYANKA TAMAM GİBİ!

        Schalke'de kadroda düşünülmeyen Yevhen Konoplyanka için Beşiktaş'ın ikinci başkanı Serdal Adalı, oyuncunun kendilerini istediğini ve görüşmelerin sürdüğünü belirtmişti.

        14

        Gol yollarındaki sorunu çözebileceği düşünülen Ukraynalı oyuncu için tüm şartlar zorlanırken imzanın da an meselesi olduğu kaydedildi.

        15

        Beşiktaş'ın Konoplyanka ile 3 milyon Euro'dan 3 yıllık anlaşma sağladığı öğrenildi.

        16

        Schalke 04'ün Ukraynalı yıldız için 3 milyon Euro'luk bir bonservis bedeli talep ettiği, Kara Kartal'ın ise bu meblağı düşürmeye çalıştığı, transferin bu pürüzün ardından gerçekleşeceği kaydedildi.

        17

        CITY'NİN YILDIZINDAN MESAJ!

        Beşiktaş'ın gündeminde bulunan Yevhen Konoplyanka'ya sürpriz bir isimden transfer çağrısı geldi.

        18

        Manchester City'nin Ukraynalı futbolcusu Oleksandr Zinchenko, vatandaşı Yevhen Konoplyanka'nın paylaşımına çarpıcı bir yorumda bulundu.

        19

        Zinchenko, Ukraynalı yıldızın yaptığı paylaşımın altına "Come to Beşiktaş" yazdı. Bu hareket, siyah-beyazlı taraftarları heyecanlandırdı.

        20

        ELYOUNISSI İDDİASI!

        Beşiktaş'ın Southampton'la 4 yıllık daha kontratı bulunan 25 yaşındaki Norveçli oyuncu ile anlaştığı, İngilizlerle satış opsiyonu konusunda görüştüğü öne sürüldü.

        21

        Ada kulübüne geçen sezon Basel’den 13 milyon euroya (80 milyon TL) transfer edilen ve piyasa değeri 16 milyon euro (yaklaşık 100 milyon TL) olan Elyounoussi, İngiliz ekibinde 19 karşılaşmada forma giymişti.

        22

        AVCI, ROBERT MAK'TA ISRARCI!

        Beşiktaş Teknik Direktörü AbdullahAvcı'nın, sistemine uyacak bir takviye istediği ve Zenit'te forma giyen Robert Mak'ın alınması talebinde bulunduğu kaydedildi.

        23

        Bu sezon Beşiktaş'a pas ağırlıklı bir futbol oynatmak isteyen Avcı'nın, Mak transferinde ısrarcı olduğu belirtildi.

        24

        28 yaşındaki Slovak oyuncu sağ kanat, ancak sol kanat ve forvet arkasında da oynuyor. Beşiktaş bu oyuncuyu kiralamak için görüşmelere başladı.

        25

        Robert Mak'ın menajeri Juraj Venglos, geçtiğimizgünlerde "İspanya, Rusya ve Türkiye'den İstanbul kulüplerinden ilgi var. Mak'ın en kısa zamanda düzenli oynayabileceği bir yere gitmesini istiyoruz"

        26

        "Amerika ve Suudi Arabistan'dan da ilgilenen takımlar var ama futbolcu, henüz oralara gitmek istemiyor. Avrupa'da kalmak istiyor ve onun için Avrupa'daki en iyi takımı bulmaya çalışacağız." şeklinde açıklama yapmıştı.

        27

        Manchester City altyapısında da forma giyne Mak, geçen sezon Zenit formasıyla toplam 35 maça çıkarken 6 gol ve 5 asist üretti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ