Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BEBKA Genel Sekreteri Gerim'den İl Milli Eğitim Müdürü Durmuş'a ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) Genel Sekreteri İsmail Gerim, Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş'u makamında ziyaret etti.

        Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) Genel Sekreteri İsmail Gerim, ve Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş BEBKA tarafından kabul edilen projeler hakkında görüş alışverişinde bulundular. Ziyarette açıklama yapan Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, ziyaretlerinden ve verdikleri desteklerden dolayı BEBKA Genel Sekreteri İsmail Gerim'e teşekkür ederek, kendisine hediye takdiminde bulundu. Projelerin Bilecik eğitimine olumlu katkıları olacağını belirterek hayırlı olmasını diledi.

        BEBKA Genel Sekreteri İsmail Gerim ise; ziyarette projelerin başarıyla uygulanmasında ve sonuçlanmasında BEBKA olarak gereken desteğin verileceğini belirtti. Başarılı bulunan projelerle ilgili olarak Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş'u ve emeği geçenleri kutladı ve kendilerine teşekkür etti.

        Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) tarafından, 18 Ağustos'ta ilan edilen ve toplam bütçesi 300 bin TL olan 2017 Yılı Teknik Destek Programına Eylül - Ekim aylarında sunulan başvurulara ilişkin değerlendirme işlemleri sonucunda yapılan 75 başvurudan 26 adet proje asil, 20 adet proje ise yedek listede olmak üzere toplam 46 proje başarılı bulundu. Bunlar içerisinde Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ait 2 asil ve 2 yedek proje de başarılı bulunan projeler arasında yer aldı. Asil listeye giren projeler ise, Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü "Yeni Model Fen & Matematik Öğretimi Projesi", Gölpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü "STEM İle Geleceğe Yön Ver" projesi, Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü "Bilimsel Düşünmede STEM ve Kodlama" projesi ve Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü "Gelecek STEM´le Şekillenecek" şeklinde oldu.

        (DA-AS-Y)

        28.11.2017 13:23:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler